Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, supărat foc după ce a văzut meciurile naţionalei: "O luăm în jos! Nu văd nimic pozitiv". Pune presiune înaintea preliminariilor pentru CM 2022

Dan Petrescu, supărat foc după ce a văzut meciurile naţionalei: "O luăm în jos! Nu văd nimic pozitiv". Pune presiune înaintea preliminariilor pentru CM 2022

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a arătat îngrijorat după ce a urmărit partidele naţionalei României, din ultima perioadă. Tehnicianul crede că e nevoie de o schimbare, întrucât "o luăm în jos" la prima reprezentativă.

Dan Petrescu, dezamăgit de ce a văzut la naţionala României

În octombrie, naţionala a ratat prezenţa la EURO 2020, iar în noiembrie a încheiat pe locul trei în grupa din Liga Naţiunilor şi a urcat în urna a doua pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

Dan Petrescu a tras un semnal de alarmă, după remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1: "Orice rezultat pozitiv la fotbal, mai ales în România... În ultimii ani nu am mai avut, în afară de CFR şi naţionala U21. Restul, zero... Echipa mare dezamăgeşte tot timpul. Mai important e ca la echipa mare să avem calificări. Costache, la 21 de ani, are deja trei campionate şi două calificări la EURO. Dacă nu rămâne cu picioarele pe pământ, va fi greu. Am insistat mereu cu Costache, a fost mereu titular. Mă bucur pentru el. La echipa mare avem nevoie să schimbăm ceva, dar la echipa mare o luăm în jos. Astea sunt rezultatele. 

Eu nu vorbesc despre joc. Rezultatele nu sunt bune. Dacă joci în Irlanda de Nord, trebuie să câştigi. La echipa naţională nu văd nimic pozitiv, rezultatele sunt slabe. Singurul lucru pozitiv e că am ajuns în urna a doua, dar nu înseamnă nimic pentru mine. La cum arată lucrurile acum... Dacă nu era rezultatul cu Norvegia, noi nu băteam pe nimeni într-o grupă normală, accesibilă. Rezultatele au fost foarte slabe. Eşecul cu Islanda a fost un rezultat rău pentru fotbalul românesc", a declarat Dan Petrescu. 

"Bursucul" a comentat şi retragerea lui Ciprian Tătăruşanu de la naţionala României şi a susţinut că nu există scuze, dacă se va rata calificarea la CM din 2022: "M-a surprins retragerea lui Tătăruşanu, e rezervă totuşi la AC Milan. Poate îşi dă seama că nu mai poate ajuta. Tot timpul zic că atunci când nu mai poţi să ridici mâna. A ridicat mâna, a zis că nu mai are energia necesară. Ar trebui ca trei portari să fie pe listă. Cel de la Astra, Lazar, Bălgrădean, Niţă, Radu. E un portar foarte bun Radu, dar n-aş risca cu un portar tânăr la naţională. La naţională nu poţi face experimente, rezultatele trebuie să vină cât mai repede. Dacă nu ne calificăm nici la Mondiale, ce mai zicem? Nu mai avem scuze. Au trecut prea mulţi ani şi ne ducem rău de tot dacă nu ne calificăm", a mai spus Dan Petrescu.  

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujechipa nationala 

viewscnt
Articole similare