Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu surpinde, în ciuda rezultatului de egalitate de astăzi. ”Sunt fericit”. Kayserispor- Ankaragucu s-a încheiat 0-0

Dan Petrescu surpinde, în ciuda rezultatului de egalitate de astăzi. ”Sunt fericit”. Kayserispor- Ankaragucu s-a încheiat 0-0

Stranieri

Comentarii

Kayserispor a făcut încă un egal, în campionatul Turciei. Echipa antrenată de Dan Petrescu a disputat partida din runda 25 acasă, împotriva Ankaragucu. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0, în ciuda faptului că gazdele au avut superioritate numerică pentru mai mult de o oră de joc. După partidă, Petrescu a dicutat despre prestaşia jucătorilor săi.

Antrenorii români din Superliga Turciei nu au avut o etapă bună. Marius Şumudică a fost învins cu Rizespor, acasă, cu scorul de 0-2, de către Erzururm, iar Dan Petrescu a remizat 0-0 acasă, împotriva ultimei clasate, ce a jucat mai mult de o oră în 10 oameni.

Alibec şi Silviu Lung Jr. au fost indisponibili, iar Săpunaru a revenit după accidentare, jucând totuşi doar 8 minute, pe final. Petrescu a discutat după meci despre jocul văzut şi despre prestaţia jucătorilor săi.

”Sunt foarte mulţumit de reacţia pe care au arătat-o ​​jucătorii mei pe teren, de înţelegerea jocului şi de comportamentul lor. Sunt foarte fericit că se luptă. Am făcut totul pentru a înscrie goluri astăzi. Am marcat un gol, dar a fost anulat. Pot spune ghinion. Am încercat foarte mult, am încercat din greu şi am obţinut un punct. Ne pare rău că doar un punct. Am fi meritat victoria. Avem speranţe pentru mai bine. Echipa a luptat bine astăzi” a spus tehnicianul român.

Dan Petrescu a ajuns la două egaluri consecutive, iar pentru fostul antrenor al celor de la CFR Cluj urmează duelul cu Marius Şumudică. Cu 25 de puncte după 24 de etape, Kayserispor este la un singur punct sub Rizespor şi cu un pas peste primul loc retrogradabil.

Afla mai multe despre: dan petrescumariu şumudică 

viewscnt
Articole similare