Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu surprinde înainte de meciul din Malta: "Şansele sunt egale! Avem probleme mari"

Dan Petrescu surprinde înainte de meciul din Malta: "Şansele sunt egale! Avem probleme mari"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, campioana României, a plecat azi spre Malta, unde va juca miercuri, de la ora 22:00, cu Floriana FC, în primul tur din preliminariile UEFA Champions League.

Dan Petrescu a vorbit laudativ despre adversara CFR-ului din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

Floriana, campioana Maltei este o echipă puternică în opinia antrenorului care a făcut-o din nou campioană pe CFR Cluj: "Asta e problema fotbalului românesc, avem prea mulţi specialişti care nu înţeleg fotbalul. Nu au jucat nicăieri, nu au făcut nimic în viaţă şi îşi dau cu părerea.Dacă ei urmăreau echipa Maltei îşi dădeau seama că e o echipă foarte bună. Noi nu mergem în Malta, mergem în America de Sud pentru că sunt 10 titulari străini şi doar un maltez.

O să vedeţi mâine în teren patru brazilieni, trei argentinieni, doi italieni şi un senegalez. Plus o să vedem un teren sintetic care sigur nu ne avantajează, nu ca la Astana unde era foarte bun. Problemele lui CFR sunt enorme, foarte mari. Avem cei trei mijlocaşi titulari, care joacă mereu în cupele europene şi în campionat, Bordeianu suspendat, Păun şi Djokovic nu s-au refăcut după ce probleme au avut, deci tot mijlocul lipseşte. Omrani accidentat, a făcut ruptură ieri la antrenament. Boli care a plecat dar s-a întors, nu s-a antrenat, sincer să fiu şansele sunt egale în Malta mâine la meci, ei sunt de trei săptămâni în cantonament, eu îi ştiu pe de rost. Dacă era tur-retur, şansele noastre erau mai mari, aşa sunt destul de mici" a spus Dan Petrescu, înainte de plecarea spre Malta.

CFR a avut probleme înainte de plecare din cauza unor reguli impuse de statul român. În cele din urmă, campioana a rezolvat situaţia: "Şi eu ce să fac? Eu sunt antrenor, mergem unde trebuie să mergem. Viaţa e foarte grea, să fi mereu cu mască, distanţare, fără spectatori, e foarte greu, sper să se termine odată cu această pandemie, să jucăm fotbal cu spectatori. Cu banii tot timpul vor fi probleme peste tot, mai ales cu pandemia asta. Dar când ai un contract şi scrie pe hârtie, sigur banii îi vei lua, şi la CFR, şi la oricare altă echipă" a mai spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare