Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu ţine de scaun la CFR Cluj! A ţintit conducerea, în frunte cu Nelu Varga: "Am refuzat o ofertă de şapte milioane! Pierd bani aici"

Dan Petrescu ţine de scaun la CFR Cluj! A ţintit conducerea, în frunte cu Nelu Varga: "Am refuzat o ofertă de şapte milioane! Pierd bani aici"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a avut un mesaj puternic pentru conducerea clubului, în frunte cu acţionarul Nelu Varga, într-o perioadă dificilă în Gruia. Tehnicianul a transmis că nu ia în calcul o plecare de la echipă şi a dezvăluit sacrificiul pe care l-a făcut.

Dan Petrescu, mesaj pentru conducerea lui CFR Cluj: "Să aibă încredere în mine"

CFR Cluj a obţinut, sâmbătă seara, prima victorie a sezonului, învingând cu emoţii, scor 1-0 (1-0), echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa 1 din Superligă. Rapid a primit un penalty în minutul 4 al prelungirilor, după ce arbitrul Sebastian Colţescu a consultat tehnologia VAR la un henţ al lui Hoban. Albu a executat lovitura de la 11 m, dar portarul clujenilor, Cristian Bălgrădean, a apărat.

Într-un context tensionat pentru el, în urma umilinţei din primul tur preliminar Champions League, cu Pyunik, "Bursucul" a pus pe tavă toate performanţele sale, dar şi oferta mare pe care a refuzat-o, pentru a rămâne în Gruia. 

Mai mult, Nelu Varga şi conducătorii campionilor au primit o garanţie din partea tehnicianului. El susţine că CFR Cluj va câştiga din nou titlul, în proporţie de "99%". 

"Căutăm un erou, am găsit doi azi, Yuri şi Bălgrădean. Pentru mine penalty-ul asta e cât un campionat. Sunt convins că ne revenim mental. Nici Ferguson în 25 de ani la United nu a avut numai susccese, a avut ani în care a  terminat pe şapte, pe opt. 

Dacă Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj, fiţi siguri că 99% campionatul e luat şi după aia în Europa trebuie să facem treaba bună. Ştiţi cine câştigă campionatele în ulimii ani, da? 

Păi, nu mă vedeţi aici? Eu am refuzat şapte milioane. Lumea zice că fac bani aici, eu nu fac bani, pierd bani aici. Am pierdut şapte milioane. La naţională, dacă plăteam de la mine, mergeam la naţională, nu? Ei trebuie să aibă încredere în mine în continuare cum şi eu am în jucători", a declarat Dan Petrescu, după debutul victorios din Superligă. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.
  • În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: cfr clujrapid bucurestidan petrescunelu varga 

viewscnt
Articole similare