Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, un antrenor fericit: "Sunt un talisman!" Momentul psihologic al acestui sezon şi ce urmează pentru el: "Vor fi discuţii"

Dan Petrescu, un antrenor fericit: "Sunt un talisman!" Momentul psihologic al acestui sezon şi ce urmează pentru el: "Vor fi discuţii"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a mărturisit că a fost bulversat de câştigarea titlului şi că încă nu conştientizează foarte bine că a devenit campion. El a mărturisit că a fost ca un talisman pentru toate echipele pe care le-a pregătit.

"Încă nu mi-am revenit. Încerc să mă bucur, dar nu pot. A fost un an foarte greu şi un meci foarte greu azi. Mă aşteptam să fie doar un gol în meci, pentru că ştiu cum sunt ultimele meciuri. La Unirea Urziceni am luat titlul, singurul trofeu din istoria lui ASA l-am luat eu şi singura dată când Kuban Krasnodar a promovat şi a rămas în Divizia A, tot cu mine a fost. Unirea Urziceni, la fel. Sunt un talisman", a declarat Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a identificat şi cel mai important moment al sezonului: "Tot anul a fost greu. Momentul psihologic a fost după meciul cu FCSB, când ne-au egalat în minutul 93. I-am întrebat: bă, băieţi, continuăm sau ne lăsăm? Ei au spus: continuăm, mister. Am crezut în noi, am câştigat ultimele meciuri şi iată-ne aici", a adăugat Petrescu.

În final, Dan Petrescu a vorbit despre viitorul său: "Normal (n.r. - întrebat dacă rămâne CFR), dacă cei din conducere sunt de acord. Mai am un an de contract. Dacă vreau să plec, trebuie să plătesc o sumă foarte mare. Dacă ei mă dau afară, vor plăti o sumă foarte mare. Vor fi discuţii doar despre ce jucători transferăm".

CFR Cluj a cucerit, duminică, al patrulea titlu de campioană a României din istorie, după ce a învins, pe teren propriu, echipa FC Viitorul, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 1-0 (1-0), în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Djokovici, în minutul 43. Clujenii au mai câştigat campionatul în ediţiile 2007/2008, 2009/2010 şi 2011/2012.

Afla mai multe despre: petrescucfrcampioana 

viewscnt
Articole similare