Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, variantă pentru naţionala României? "Atunci ar putea fi tentat. El poate să-şi dea demisia şi să-şi ia o vacanţă de şase luni"

Dan Petrescu, variantă pentru naţionala României? "Atunci ar putea fi tentat. El poate să-şi dea demisia şi să-şi ia o vacanţă de şase luni"

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu a analizat situaţia în care se află Dan Petrescu la CFR Cluj şi crede că antrenorul nu ar trebui să plece în acest moment. De asemenea, a vorbit şi despre momentul în care "Bursucul" ar putea prelua naţionala României.

Dan Petrescu a avut posibilitatea de a antrena naţionala României, după ce a fost pe lista FRF, alături de Cosmin Contra. Totuşi, antrenorul nu s-a despărţit de CFR Cluj, iar "Guriţă" a preluat postul. 

Răducioiu ştie când ar putea ajunge Petrescu la prima reprezentativă: "Momentan, nu. Încă este tânăr pentru o experienţă de genul asta, dar peste patru, cinci ani ar putea fi tentat, atunci, de a antrena naţionala României", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

Dan Petrescu a ameninţat că e tentat să plece de la CFR Cluj, dar Răducioiu crede că acum e un moment nepotrivit: 

"El poate să-şi dea demisia şi să-şi ia o vacanţă de şase luni, nu ştiu ce are în minte. Nu sunt antrenor, dar din experienţa cu antrenorii avuţi ajungi la un anumit stres foarte mare, care te face să faci declaratii publice că nu mai poţi. Dar nu e momentul (n.r. - să plece). Să se termine campionatul, să ducă acestă grupă la sfârşit, după care să ia o decizie. Să laşi echipa în momentul de faţă, când mai ai şanse să treci de grupe... În campionat sunt convins că se vor redresa, CFR-ul e cea mai bună echipă din România şi asta datorită lui", a mai spus Răducioiu. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujechipa nationala 

viewscnt
Articole similare