Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu vrea în România, agentul lui a sunat un club. Ce se întâmplă de fapt şi salariul cerut de antrenor

Dan Petrescu vrea în România, agentul lui a sunat un club. Ce se întâmplă de fapt şi salariul cerut de antrenor
Comentarii

Dan Petrescu e liber de contract de aproape jumătate de an, după despărţirea de Kayserispor, iar "Bursucul" şi-ar dori să revină în România, pentru a se lupta la titlu. Între timp, agentul său ar fi sunat un club, unde tehnicianul ar putea fi instalat.

CFR Cluj nu l-a readus pe Dan Petrescu, odată cu plecarea lui Edi Iordănscu de la campioana României, şi a preferat un nou început cu Marius Şumudică. Deşi Basarab Panduru considera că "Bursucul" e o variantă pentru echipa din Gruia, se pare că antrenorul ar putea semna cu o echipă din străinătate, conform ultimelor informaţii apărute despre reprezentantul fostului jucător al naţionalei. 

Unde poate antrena Dan Petrescu, deşi a anunţat că vrea să revină în România

Principalul a recunoscut că e tentat să accepte o posibilă ofertă din Liga 1, dar locurile pe banca tehnică de la echipele de top sunt ocupate. ”Sunt liber de contract, deci orice ofertă o accept, indiferent de unde vine. Ar fi ideal să găsesc o echipă în România, dar în momentul de faţă nu am avut nicio ofertă, ştiţi că sunt un antrenor pretenţios”, susţinea fosul fundaş. 

Tocmai aceste pretenţii ar putea însemnat rămânerea lui Dan Petrescu în străinătate. Presa din zona Golfului susţine că românul ar putea ajunge la Al-Faisaly Harmah, echipă din Arabia Saudită. 

Conform Aleqt.com, Dan Petrescu s-a oferit să preia clubul, prin intermediul agentului său, pentru a-l înlocui pe Péricles Chamusca, în schimbul sumei de 1.5 milioane de euro pe sezon. 

În aceste zile, conducerea clubului analizează propunerile pe care le are, iar pe listă se mai află un antrenor italian şi unul spaniol. Sursa citată mai susţine că şi Al Nassr a reprezentat o soluţie pentru Dan Petrescu, pentru ca acesta să revină pe banca tehnică. 

În urmă cu câteva zile, fostul principal al CFR-ului a recunoscut că a fost nevoit să refuze oferta venită dinspre FRF, pentru a deveni selecţionerul României. "Burleanu şi cu Stoichiţă au venit la mine. Le-am spus sincer că aş vrea să vin, dar sunt implicat acolo. Am vorbit cu patronul echipei şi am decis să rămân la CFR, iar a doua zi a fost pus Contra. E şi vina mea că am refuzat de două ori". 

 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu cfr clujdan petrescu liga 1dan petrescudan petrescu al faisaly 

viewscnt
Articole similare