Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu vrea să dea marea lovitură cu CFR Cluj: ”Vrem să mergem în grupele Ligii Campionilor” Care e avantajul campioanei

Dan Petrescu vrea să dea marea lovitură cu CFR Cluj: ”Vrem să mergem în grupele Ligii Campionilor” Care e avantajul campioanei

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a prins curaj după calificarea CFR-ului în turul trei preliminar din Liga Campionilor. ”Bursucul” şi-a propus s-o ducă pe CFR în grupele Champions League.

CFR Cluj va juca împotriva scoţienilor de la Celtic în turul III preliminar, iar Dan Petrescu e convins că echipa sa poate merge mai departe. Tehnicianul campioanei României visează chiar la grupele Ligii Campionilor.

Vrem să mergem şi mai departe, chiar în grupele Ligii Campionilor, şi cred că este posibil. Am trecut de două tururi şi am făcut-o jucând bine. Şi azi am jucat bine în prima repriză şi am reuşit să marcăm de două ori. Maccabi a preluat controlul în partea a doua. Cred că 2-2 e un rezultat corect. Noi nu avem o echipă tânără, iar asta s-a văzut în repriza a doua. Jucătorii lui Maccabi au avut mai multă prospeţime, dar noi am ştiut cum să ţinem de rezultat”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei cu Maccabi.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare