Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Savenco, discurs dur după înfrângerea suferită de Dinamo cu Sporting în European League: "Nu avem nicio scuză"

Dan Savenco, discurs dur după înfrângerea suferită de Dinamo cu Sporting în European League: "Nu avem nicio scuză"

Dinamo București

Comentarii

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, cu formaţia portugheză Sporting CP, scor 25-27 (15-16), în primul meci din Grupa B a EHF European League.

"Am jucat foarte slab, din punctul meu de vedere. Nu avem nicio scuză. Am putea să ne căutăm acum un alibi pentru această înfrângere, dar nu. Am jucat noi foarte slab, au fost mai buni ca noi. Au fost mai motivaţi, în primul rând. Din punctul meu de vedere, parcă nu ne-am dorit victoria în această seară.

Venim după un an extraordinar şi am ajuns să credem că acele victorii au venit pe plan individual. Nu, noi am câştigat ca echipă, iar în această seară nu am fost echipă", a declarat Dan Savenco.  

"A fost un meci destul de slab, însă încercăm să câştigăm următoarele meciuri. Vom încerca pas cu pas să ne revenim şi fizic, sperăm să nu mai întâlnim probleme majore cu acest coronavirus şi mergem înainte. 

Trebuie să ne calificăm. Eu cred că se poate să ne calificăm. Este primul meci, nu s-a întâmplat nimic. Mai avem foarte multe meciuri, putem câştiga la Lisabona fără niciun fel de problemă. Avem destul timp să ne revenim. Doar trebuie să fim calmi, să gândim limpede", a spus Vali Ghionea. 

În continuare, Dinamo Bucureşti va avea următorul program: cu IFK Kristianstad (deplasare, 27 octombrie), cu Tatran Preşov (deplasare, 17 noiembrie), cu USAM Nîmes Gard (acasă, 24 noiembrie), cu Fuchse Berlin (deplasare, 1 decembrie şi acasă în 8 decembrie), cu Sporting CP (deplasare, 9 februarie 2021), cu IFK (acasă, 16 februarie), cu USAM (deplasare, 23 februarie), cu Tatran Preşov (acasă, 2 martie).

Primele patru clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în optimile de finală, cu meciuri programate între 23-30 martie, sferturi de finală între 13-20 aprilie şi Turneul Final Four, în 22-23 mai.

Afla mai multe despre: dinamodan savencovali ghionea 

viewscnt
Articole similare