Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, complet emoţionat după succesul din derby-ul cu FCSB: „Sunt numai inimă”

Dan Şucu, complet emoţionat după succesul din derby-ul cu FCSB: „Sunt numai inimă”

Rapid

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Rapid, scor 1-2 (0-2), duminică, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 15-a din Superligă.

În urma acestui rezultat, Rapidul s-a apropiat la doar două puncte de FCSB, cu 29 de puncte, faţă de cele 31 ale ”roş-albaştrilor”.

Între acestea, se situează CFR Cluj, cu 30 de puncte, dar cu un meci mai puţin disputat faţă de cele două.

Dan Şucu, emoţionat de contribuţia galeriei

Patronul giuleştenilor, Dan Şucu s-a declarat emoţionat de contribuţia galeriei rapidiste la partida disputată pe Arena Naţională.

“M-a emoţionat faptul că 2.600 de rapidişti au arătat faptul că au forţă mai mare şi au încurajat mai puternic echipa noastră decât un întreg stadion de 40.000 de spectatori.

M-a impresionat galeria noastră. Este numai inimă, iar eu cred că deşi am fost mai puţini, am dominat un stadion întreg.

Am arătat că avem cea mai frumoasă galerie din România. Am fost impresionat şi mândru că aceşti băieţi şi fete, au reuşit să fie mai puternici decât un întreg stadion”, a declarat patronul Dan Şucu, la Fanatik.

Dan Şucu, impresionat de reacţia lui Cristiano Bergodi

“Asta arată de unde ne tragem, noi rapidiştii, seva. Galeria este fantastică, le mulţumim, îi iubim, nu am cuvinte să îi descriu pe aceşti fani.

Al doilea moment care m-a impresionat a fost lacrimile lui Cristiano Bergodi.

Am văzut declaraţiile pe care le-a dat despre tatăl său. Este un om extraordinar, nu este doar un mare antrenor, este un tip cu un caracted deosebit, un tip sensibil.

Am rămas impresionat când i-am văzut lacrimile.

Am simţit această emoţie pentru un tehnician, un antrenor, un om care a venit la Rapid şi s-a impus. Poate nu a fost primit cu braţele deschise, dar acum, toţi jucătorii şi galeria au ajuns să îl aprecieze la adevărata valoare.

Mulţumesc Cristiano Bergodi”, a completat Dan Şucu.

 

Afla mai multe despre: rapiddan sucufcsb 

viewscnt
Articole similare