Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, în culmea fericirii după victoria cu CFR Cluj. Ce a făcut la faza penalty-ului executat de Rrahmani

Dan Şucu, în culmea fericirii după victoria cu CFR Cluj. Ce a făcut la faza penalty-ului executat de Rrahmani

Fotbal

Comentarii

Rapid s-a impus cu scorul de 3-1 (1-1), luni, în Giuleşti, împotriva celor de la CFR Cluj, într-o partidă din etapa a 10-a a Superligii.

Golurile giuleştenilor au fost marcate de către Albion Rrahmani (min. 5 şi 51) şi Claudiu Petrila (min. 71), în timp ce pentru ardeleni a punctat Ciprian Deac (min. 10).

Dan Şucu, în culmea fericirii la finalul jocului

La finalul jocului, acţionarul majoritar al Rapidului, Dan Şucu, a fost surprins extrem de încântat de victoria echipei sale

Omul de afaceri consideră că jocul contra celor de la CFR Cluj a fost cel mai frumos al începutului de sezon.

Dan Şucu urăşte loviturile de la 11 metri. Acesta preferă să nu le privească ”pe viu”, deoarece emoţiile sunt mult prea mari.

La primul gol al Rapidului, marcat după către Rrahmani, după ce ratase în prealabil şutul de la punctul cu var, Dan Şucu s-a întors cu spatele, preferând să se bucure de gol şi să vadă reluarea la TV

Cel mai frumos meci din sezonul acesta. (n.r. - dacă îi măreşte salariul lui Rrahmani ca să nu plece) Haha, Doamne ajută. Nu m-am putut uita la penalty, decât la reluare", a spus Dan Şucu, la ieşirea din stadion.

În urma acestui rezultat, Rapidul a urcat pe locul 3 în Superligă, cu 18 puncte adunate în 10 meciuri, în timp ce CFR Cluj a rămas pe locul 2, cu 19 puncte, dar şi cu un joc mai puţin disputat.

  • După cele două goluri marcate contra CFR-ului, Albion Rrahmani a ajuns la cota şase în actuala ediţie de campionat şi i-a egalat pe Chiţu, Olaru, Paraschiv şi Dugandzic.

Afla mai multe despre: dan sucurapid - cfr clujrrahmani 

viewscnt
Articole similare