Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, replică pentru cei care l-au ironizat că a mâncat parizer: ”Nu m-am coborât cu nimic! Toţi suntem oameni”

Dan Şucu, replică pentru cei care l-au ironizat că a mâncat parizer: ”Nu m-am coborât cu nimic! Toţi suntem oameni”

Rapid

Comentarii

Rapid a suferit o înfrângere grea în Bănie, în faţa Universităţii Craiova, scor 2-1, în a doua etapă din play-off.

Şucu: ”Nu consider că m-am coborât cu nimic că am mâncat parizer alături de fani. O să mânânc toată viaţa”

Dan Şucu, patronul giuleştenilor, a călătorit la meci împreună cu galeria echipei şi chiar a luat masa cu suporterii înainte de marele meci din Bănie. 

Prezenţa lui Dan Şucu în galeria lui Rapid nu a fost de bun augur, iar giuleştenii au suferit o înfrângere greu de digerat. 

Întrebat despre imaginile devenite virale, Dan Şucu s-a arătat ”mândru” de deplasarea făcută alături de suporterii din Giuleşti.

”De ce am mâncat parizer pe capotă? Simplu, pentru că îmi place. Cred că 75% dintre români iubesc parizerul. Eu mâncam parizer încă de pe vremea lui Ceauşescu. Atunci 100 de grame costau 1,8 lei. Este delicios şi o să mănânc parizer toată viaţa. Aşa cum cred că majoritatea românilor savurează acest fel de mâncare atât de simplu, atât de popular şi atât de gustos.

Nu consider că m-am coborât cu nimic că am mâncat parizer alături de fani. Din contră, asta înseamnă normalitate. Până la urmă toţi suntem oameni, indiferent de unde provenim, indiferent de câţi bani am reuşit să facem în viaţă sau ce statut avem. Mi-a făcut plăcere să mănânc parizer şi o să fac asta de multe ori de-acum încolo.

Parizerul e unul dintre bucatele mele favorite. Este pur şi simplu delicios. Faptul că am mâncat parizer înseamnă că suntem nişte români simpli care ne-am adunat în jurul unei capote sau mese pentru a împărtăşi aceeaşi bucurie, fotbalul, şi aceeaşi iubire, iubirea pentru Rapid”, a declarat Dan Şucu pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dan şucurapidparizer 

viewscnt
Articole similare