Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, scurt şi la obiect după Dinamo - Rapid 1-2! Motivul pentru care n-a fost pe deplin mulţumit: "S-a simţit"

Dan Şucu, scurt şi la obiect după Dinamo - Rapid 1-2! Motivul pentru care n-a fost pe deplin mulţumit: "S-a simţit"

Rapid

Comentarii

Acţionarul de la Rapid, Dan Şucu, a vorbit pe scurt despre victoria obţinută de echipa sa în derby-ul cu Dinamo. El a făcut referire la absenţa suporterilor giuleşteni, pe Arena Naţională.

Reacţia lui Dan Şucu, după Dinamo - Rapid

Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă.

Cu suporterii aflaţi pe stadionul din Giuleşti, nu pe Arena Naţională, rapidiştii s-au impus după ce Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90, printr-o execuţie superbă din întoarcere. 

Dan Şucu a apărut cu zâmbetul pe buze după meci şi a avut o intervenţie scurtă. Afaceristul şi-ar fi dorit ca suporterii să fie în sectorul pe care l-au primit din partea organizatorilor. 

"S-a simţit că fanii n-au fost alături de noi, să găsim soluţii să nu mai fie astfel de situaţii", a spus Dan Şucu, după derby-ul de pe Arena Naţională. 

În ciuda unui pact iniţiatl de a acorda peste 5.000 de bilete fanilor adverşi, Dinamo s-a răzgândit şi a oferit 2.800, conform regulamentului, ceea a stârnit nemulţumirea liderului galeriei Rapidului, Liviu Ungurean. 

Astfel, 2.000 de fani rapidişti au ales să vină pe Stadionul Rapid în timpul derby-ului de pe Arena Naţională. 

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Superligii, al 15-lea.

Afla mai multe despre: dan sucudan sucu rapiddinamo rapid 

viewscnt
Articole similare