Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănciulescu, despre plecarea lui Contra: "A pus mult suflet" | Moment emoţionant la Buftea!

Dănciulescu, despre plecarea lui Contra: "A pus mult suflet" | Moment emoţionant la Buftea!

Fotbal intern

Comentarii

Cosmin Contra şi-a încheiat misiunea la Dinamo, dar va continua ca selecţioner al "tricolorilor". Chiar dacă a lăsat echipa într-un moment greu, cu doar o săptămână înainte de marele derby cu FCSB, nimeni din cadrul clubului nu i-a pus beţe în roate. Ultima discuţie cu foştii jucători a fost emoţionantă pentru toată lumea.

"Am fost la Buftea, pentru că ca acolo ne antrenăm. Am fost cu toţii acolo, am avut o ultimă întrevedere cu Cosmin şi îi urăm mult baftă. A fost emoţionant, sigur că da. Este un antrenor care a pus foarte mult suflet în tot ce a făcut la echipă. Un antrenor care, din punctul meu de vedere, a făcut performanţă, dar sunt convins că multe dintre lucrurile pozitive pe care le-a făcut la echipă, vor rămâne aici în cadrul clubului. Este o oportunitate uriaşă pentru el şi merită acst lucru. Sunt convis că şi alţi antrenori ar fi fost îndreptăţiţi să fie la echipa naţională, dar cred că, în acest moment, Cosmin este o alegere foarte bună pentru echipa naţională", a declarat Ionel Dănciulescu la Telekom Sport.

Dumincă, 24 septembrie, Dinamo vajuca împotriva FCSB-ului, un meci al orgoliilor, al ambiţiilor, şi al revalităţilor fără margini. 

"Eu am mai spus şi o mai spun, la un derby împotriva Stelei nu ai nevoie de antreonr,  nu ai nevoie de tactică. Trebuie doar să joci tu, cel mai important pentru noi este sa avem fanii în spate, să avem peluza plină. Cele 8600 de bilete se vor vinde ca pâinea caldă. 3000 sunt deja vândute şi asta e cel mai important pană la urmă", a mai spus Dănciulescu la Telekom Sport.

 

 

Afla mai multe despre: dinamocontraechipa nationalamomentdanciulescuderbysteaua 

viewscnt
Articole similare