Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănciulescu, despre tansferul lui Torje: ”A renunţat la foarte mulţi bani ca să vină la noi!” Ce spune despre venirea lui Laszlo Sepsi

Dănciulescu, despre tansferul lui Torje: ”A renunţat la foarte mulţi bani ca să vină la noi!” Ce spune despre venirea lui Laszlo Sepsi

Superliga

Comentarii

Ionel Dănciulescu susţine că Torje îşi doreşte foarte mult să vină la Dinamo şi a renunţat şi la bani pentru această mutare. Momentan, transferul este blocat de Groznîi, aşa cum telekomsport.ro a anunţat în exclusivitate.

Gabi Torje vrea să revină la Dinamo, dar au apărut noi obstacole. Aşa cum telekomsport.ro a anunţat în exclusivitate, Karabukspor l-a declarat liber, dar Groznîi - club de care aparţine - vrea să-l religitimeze şi abia apoi să-l împrumute la Dinamo. Ionel Dănciulescu spune că transferul s-ar putea realiza viner, la prânz:

”Gabi a renunţat la foarte mulţi bani să vină până în vară la noi. Dacă nu mai intervine nimic, până mâine, la prânz, Gabi este jucătorul nostru. Aveam nevoie de el, este un adevărat lider, un dinamovist pursânge şi a demonstrat nu numai prin vorbe, ci şi prin fapte. El nu şi-a dorit în nicun moment să ajungă la Timişoara. El a vrut să joace doar pentru Dinamo”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Directorul sportiv al lui Dinamo a vorbit şi despre transferul lui Laszlo Sepsi, cealaltă lovitură pe care Dinamo a încercat să o dea în această iarnă. Dănciulescu spune că au existat negocieri cu fundaşul lui Nurnberg, dar au picat: ”Au fost ceva discuţii legate de trecerea lui la noi, însă a rămas în stand-by, dar nu mai este de actualitate”.

Afla mai multe despre: gabi torjedinamoliga 1ionel danciulescu 

viewscnt
Articole similare