Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănciulescu, mitraliat şi pus la colţ de un patron din Liga 1: "Vezi cu cine vorbeşti! Nu sunt sluga nimănui şi nu-ţi permit"

Dănciulescu, mitraliat şi pus la colţ de un patron din Liga 1: "Vezi cu cine vorbeşti! Nu sunt sluga nimănui şi nu-ţi permit"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo şi FC Botoşani se vor lupta în direct la Telekom Sport, duminică, pentru un loc în play-off-ul Ligii 1. Zilele trecute, team-managerul dinamovist, Ionel Dănciulescu, a trimis săgeţi către cei de la Botoşani care ceda cele 6 puncte celor de la FCSB dacă vor ajunge în play-off.

"O trimitere nepoliticoasă a unuia căruia nu-i permit să vorbească aşa cu mine. Să aibă grijă cu cine vorbeşte, că eu nu sunt sluga lui Becali! Vorbeşte prostii fără margini! M-am săturat de astfel de comentarii răutăcioase, tendenţioase, ale unora care n-au dreptul să spună astfel de tâmpenii! Nu-i permit lui Dănciulescu să vorbească aşa cu mine! Numai în România ne place să ne atacăm şi să ne jignim.

Aşa se pregăteşte un astfel de meci? Să ţină minte tot fotbalul românesc că nu sunt sluga nimănui şi niciodată în viaţa mea nu o să cedez! N-aţi învăţat, după zeci de ani de
meserie, că fotbalul trebuie să fie o distracţie. În capul unora e doar război...", a comentat Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.
 
"E greu cu «Doar Dinamo Bucureşti»! Cu alte echipe, nu dau numele, au asigurate 6 puncte. Şi nu o spun din alte considerente decât cele ale istoriei şi ale statisticii! Cu noi, povestea stă altfel mereu!", a fost mesajul transmis de Dănciulescu care a încins apele la Botoşani

Afla mai multe despre: valeriu iftimeionel danciulescuscandalproblemedinamobotosani 

viewscnt
Articole similare