Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănciulescu nu-i menajează pe jucători: "Să fim un pic mai responsabili! Avem nevoie de cele trei puncte"

Dănciulescu nu-i menajează pe jucători: "Să fim un pic mai responsabili! Avem nevoie de cele trei puncte"

Dinamo București

Comentarii

Directorul general al celor de la Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre ultimele două transferuri reuşite de echipa din Ştefan cel Mare, dar şi despre partida din această seară cu Astra.

"Subotic şi Mezague sunt doi jucători veniţi pe două posturi pe care Florin le-a solicitat. Sunt convins că Subotic şi Mezague ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele şi sper să aibă un sezon foarte bun. Cred că sunt ultimele transferuri, nu ştiu dacă se mai poate întâmpla ceva în perioada imediat următoare", a spus Danciu.
 
Despre meciul din această seară a declarat: "Astra a schimbat antrenorul chiar dacă nu a pierdut până în acest moment. A venit un antrenor nou, îl ştim cu toţii pe domnul Mulţescu, un antrenor foarte bun din punctul meu de vedere, care citeşte foarte bine jocul. Acum vom vedea ce impact va avea această schimbare. Dar important este să jucăm noi, să avem o atitudine bună. 
 
A fost o oarecare supărare după meciul de la Craiova, dar lucrurile s-au remediat, atmosfera e bună, s-a lucrat foarte bine săptămâna aceasta şi eu am încredere că băieţii vor face o partidă bună şi vom reuşi să câştigăm. Avem mare nevoie de cele trei puncte. Sper ca jucătorii să tragă învăţămintele din ceea ce s-a întâmplat la Craiova, să fim un pic mai responsabili, în special pe faza defensivă".

Afla mai multe despre: danciulescudinamoastratransferuri 

viewscnt
Articole similare