Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Danco Pro Bucureşti, câştigătoarea primei ediţii a EMF Eurocup

Danco Pro Bucureşti, câştigătoarea primei ediţii a EMF Eurocupgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Sarbatoare bucuresteana in acest weekend in Italia, unde a avut loc prima editie a EMF Eurocup, competitie continentala destinata echipelor de club, la care au luat startul 40 de formatii. Ultimul fluier a declansat sarbatoarea in tabara lui Danco Pro, care si-a adjudecat acest trofeu dupa un turneu aproape fara greseala si o finala de poveste in compania lui Golden Boys Bacau.

Danco Pro si-a inceput aventura europeana in Grupa B, unde si-a invins toate adversarele – Odin Fiai, Ben Dor, Katalanci si OST Albania – astfel ca a avansat de pe prima pozitie a clasamentului in faza optimilor de finala, unde a dispus de Sklad Wegla i Papy cu un concludent 4-1. A venit la rand Sokolovi (1-0), apoi remiza in compania formatiei Tom Cat, urmata de calificarea in ultimul act al competitiei dupa executarea loviturilor de departajare. Ce a urmat in finala disputata in fata romanilor de la Golden Boys Bacau va ramane cu siguranta in amintirea tuturor celor care au urmarit partida care a decis numele primei castigatoare a EMF Eurocup.

Danco Pro a deschis scorul, dar s-a vazut egalata si, mai apoi, condusa cu 3-1. Insistenta si calmul jucatorilor nostri au dat roade in cele din urma, tabela aratand 3-3 la finalul timpului regulamentar de joc. Tensiunea avea sa creasca pe masura executarii fiecarei lovituri, ambele echipe reusind sa transforme cu siguranta pana s-a ajuns la cei doi portari – care nu au facut nota discordanta si au marcat de la punctul cu var. Seriile de executii s-au reluat in aceeasi ordine, portarul bucurestenilor reusind, intr-un final, sa pareze un sut al moldovenilor. Deliciul golului decisiv i-a revenit lui Alexandru Selaru, care a tras fara emotii si a adus, astfel, trofeul EMF Eurocup in vitrina lui Danco Pro, pe grafica transmisiunii live aparand un neverosimil 17-16!

La acest turneu final a luat startul si Luxury Team, formatie care a confirmat parcursul extern excelent din sezonul recent incheiat, dar care s-a oprit in faza optimilor de finala, dupa ce norocul nu i-a suras la loviturile de departajare in fata lui Karmacsi Auto.

Afla mai multe despre: danco pro bucureşti 

viewscnt
Articole similare