Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dandea se pregăteşte de meciul cu Dinamo: ”Nu am nimic de împărţit cu ei. Îmi pare rău că au ajuns în această situaţie”

Dandea se pregăteşte de meciul cu Dinamo: ”Nu am nimic de împărţit cu ei. Îmi pare rău că au ajuns în această situaţie”

Rapid

Comentarii

Formaţia CFR Cluj, liderul Ligii 1, a fost învinsă, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 2-0, de FC Rapid, într-un meci din etapa a XII-a a primului eşalon.


Golurile au fost marcate de Bălan ’27, ’55. Rapidiştii au înscris şi în minutul 45, tot prin Bălan, însă reuşita acestuia a fost anulată pentru ofsaid.

”Nu ştiu ce s-a întâmplat, ne motivăm mai bine cu echipele mai puternice. Am avut rezultate bune la Mioveni, dar indiferent unde jucăm, noi trebuie să ne facem treaba. Şi în Liga 2 ne-am tot mutat.” a mărturisit Alexandru Dandea, la finalul partidei.

Fost jucător în Ştefan cel Mare, Dandea a vorbit despre partida derby din etapa viitoare: ”O să fie un meci foarte dificil, Dinamo e într-o situaţie mai puţin bună. Vor trata meciul cu mare respect pentru că se întâlnesc două echipe de tradiţie. Sper să câştigăm cele trei puncte pentru că avem mare nevoie de ele, dar nu o să fie un meci uşor” a spus actualul jucător al Rapidului.

El a mărturisit că nu are nimic de împărţit cu fosta sa echipă: ”Nu prea am luat puncte cu echipele mai slab clasate, dar este un derby şi trebuie să-l tratăm ca atare. Îmi doresc să câştigăm, nu am nimic de împărţit cu cei de la Dinamo, chiar îmi pare rău că au ajuns în această situaţie.” a mai spus Dandea.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce FC Rapid este pe 5, cu 21 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de FCSB, care are 24 de puncte, iar pe trei se află FC Voluntari, de asemenea cu 24 de puncte.

Rapid - CFR Cluj 2-0

FC Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea, Grigore, Junior Morais – Creplja, Albu – Sefer (Ioniţă ’90), Stahl (Ilie ’67), Hlistei – Bălan (Marzouk ’70). Antrenor: Adrian Matei

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Burcă, Cestor, Camora – Deac, Boateng (Bordeianu ’62), Păun – Chipciu (Costache ’62), Alibec (Debeljuh ’46), Omrani (Sigurjonsson ’62). Antrenor: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: alexandru dandea 

viewscnt
Articole similare