Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Danemarca începe Liga Naţiunilor cu jucători din ligile secunde şi de la fotbal în sală

Danemarca începe Liga Naţiunilor cu jucători din ligile secunde şi de la fotbal în sală
Comentarii

Federaţia de Fotbal din Danemarca (DBU) nu a rezolvat probleme cu sindicatul fotbaliştilor şi va conta pe fotbalişti veniţi din ligile secunde şi chiar de la fotbalul din sală.

Situaţia se datorează conflictului dintre DBU şi sindicatul fotbaliştilor, care refuză să accepte noii termeni impuşi de federaţie. Astfel la meciurile cu Slovacia (amical) şi Ţara Galilor (Liga Naţiunilor) echipa va fi condusă de John Jensen (53 de ani), câştigător al Campionatului European în 1992, în timp ce selecţionerul în funcţie, Age Hareide, s-a întors în Norvegia. 

Lotul danezilor pentru cele două meciuri a fost anunţat şi pe listă se regăsesc mai mulţi jucători din al doilea şi al treilea eşalon din Danemarca. Mai mult decât atât, conform presei din Danemarca, unii jucători sunt aduşi de la fotbalul în sală. 

Selecţionerul Slovaciei, Jan Kozak, nu este de acord cu această situaţie şi susţine că echipa lui nu are nimic de câştigat în urma meciului care va avea loc la Trnava. În urmă anunţului, biletele la meci au scăzut la preţul de un euro. 

Afla mai multe despre: danemarcafutsalliga natiunilortara galilorslovacia 

viewscnt
Articole similare