Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Danemarca - Panama. Cotă excelentă pe goluri la acest meci

Danemarca - Panama. Cotă excelentă pe goluri la acest meci

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Danemarca - Panama Amical 22.03.2018. Este fără îndoială cel mai interesant amical de astăzi. Danezii au făcut parte din grupa noastră, dar n-au reuşit să se califice la Mondial din baraj. În schimb, Panama a depăşit toate aşteptările şi va fi prezentă în Rusia.

Ponturi pariuri Danemarca - Panama Amical 22.03.2018

Interesant este că oaspeţii traversează o perioadă mai bună. Privind palmaresul celor două echipe, e lesne de înţeles de ce panamezii au o cotă atât de mare pentru un egal smuls foştilor campioni europeni. Însă nu palmaresul joacă. Naţionala nordică a avut foarte multe probleme de la finalul preliminariilor, dovadă cele două eşecuri înregistrate în meciurile amicale cu Suedia (0-1) şi Iordan (2-3). În plus, selecţionerul Age Hareide nu se poate baza pe trei nume importante din lor. Este vorba de Andreas Bjelland, Kasper Dolberg şi Jannik Vestergaard, toţi indispobili. În schimb, selecţionerul nordicilor mizează în premieră pe Nicolai Boilesen de la FC Copenhaga şi pe Jonas Knudsen de la Ipswich Town. 

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live le găseşti pe betano.com

Ponturi pariuri Danemarca - Panama Amical 22.03.2018

Statisticile interesante nu se opresc aici. anama îşi pregăteşte debutul la turneu final şi propune cea mai vârstnică echipă de la Mondial. Sunt nu mai puţin de 10 jucători cu vârsta de peste 30 de ani în lot. Pentru naţionala dinamovistului Penedo este al patrulea meci amical de la finalul campaniei de calificare. O victorie, o remiză şi o înfrângere este palmaresul echipei în această perioadă: 5-0 cu Granada, 1-1 cu Ţara Galilor şi 1-2 cu Iran. Interesant este că tot o remiză s-a înregistrat şi la singura întâlnire precedentă dintre Danemarca şi Panama. Scorul a fost 2-2.

Pronostic: Sub 2,5 @ 1.82

Afla mai multe despre: danemarcapanamaamicalinternational 

viewscnt
Articole similare