Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Danezele dau dovadă de fair-play după înfrângerea dramatică în faţa CSM-ului. Reacţia antrenorului Jesper Jensen

Danezele dau dovadă de fair-play după înfrângerea dramatică în faţa CSM-ului. Reacţia antrenorului Jesper Jensen

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a câştigat dramatic, scor 29-30, deplasarea din Danemarca împotriva celor de la Esbjerg, contând pentru etapa a doua din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

Antrenorul danezelor, Jesper Jensen, a dat dovadă de fair-play şi a vorbit la superlativ de sportivele române, arătând că au fost multe momente echilibrate în joc.

”Cred că a fost un joc cu multe momente echilibrate. Vreau să le felicit adversarele pe noastre pentru evoluţia pe care au avut-o pe parcursul jocului şi pentru victoria obţinută. Este frustrant când pierzi un meci atât de echilibrat şi noi am jucat bine, însă la final doar rezultatul contează.

Nu e nicio tragedie că am pierdut în faţa CSM Bucureşti. Am întâlinit unele dintre cele mai bune jucătoare din lume. Uneori câştigi, alteori pierzi. Vom da tot ce avem mai bun până în ultima clipă.”, a declarat antrenorul formaţiei Esbjerg.

Asemănător tehnicianului s-a expirmat şi portăriţa danezelor, Rikke Poulsen: ”Eu cred că este o dezamăgire şi vreau să le felicit pe fetele de la CSM Bucureşti. Cred că ne-am luptat astăzi. Ne-am luptat cât de bine am ştiut şi putut, însă nu am reuşit să revenim în meci.”.

După două etape, CSM Bucureşti are maximum de puncte în grupa sa din Liga Campionilor. Runda trecută, bucureştencele au jucat acasă şi le-au învins pe franţuzoaicele de la Metz cu scorul de 31-26.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare