Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves, întâmpinat ca un erou în Brazilia. A semnat pe următorii trei ani

Dani Alves, întâmpinat ca un erou în Brazilia. A semnat pe următorii trei ani

Ligue 1

Comentarii

Sute de fani ai celor de la Sao Paolo l-au întâmpiat ca pe un erou pe brazilianul Dani Alves, întors în ţara natală după 17 ani în Europa. Suporterii nu l-au lăsat să respire, l-au luat în primire direct de la aeroport.

Ajuns la 36 de ani, fundaşului dreapta i-a expirat contractul cu francezii de la Paris Saint-Germain, în luna iulie, şi a anunţat că nu vrea să-şi mai prelungească contractul. După mai multe oferte exotice, Dani Alves a ales să se întoarcă în Brazilia, la Sao Paolo, acolo unde va evolua până în 2022, în speranţa că va prinde lotul pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar.
Mii de fani s-au călcat în picioare, astăzi, la aeroport, să-l îmbrăţişeze şi să facă o poză cu cel mai titrat jucător din istoria fotbalului mondial. 41 de trofee are în palmares, câştigând, printre altele,  Liga Campionilor de 3 ori cu Barcelona, Europa League de 2 ori cu Sevilla, dar şi campionatele în Spania, Italia sau Franţa,

După primele 13 etape ale Campionatului Braziliei, Sao Paolo se află pe locul 5, cu 21 de puncte, la 11 puncte în spatele liderului Santos.

Afla mai multe despre: dani alves 

viewscnt
Articole similare