Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves l-a sfătuit pe Lionel Messi ce să aleagă înainte să îi expire contractul la Barcelona! "Unde vei fi mai fericit?" Mesajul clar al brazilianului

Dani Alves l-a sfătuit pe Lionel Messi ce să aleagă înainte să îi expire contractul la Barcelona! "Unde vei fi mai fericit?" Mesajul clar al brazilianului

Lionel Messi

Comentarii

Viitorul lui Messi continuă să fie pe buzele tuturor, iar contractul lui expiră la sfârşitul sezonului actual.

În urmă cu câteva zile, TNT Sport Brazilia a dezăluit că PSG a pregătit o ofertă imensă pentru starul argentinian. Totuşi, L'Equipe asigură că Messi nu este o prioritate pentru clubul din capitala Franţei, care se concentrează mai mult pentru a-l păstra pe Mbappe.

Starul francez este dorit de Real Madrid, iar actuala lui înţelegere expiră în 2022. TNT Sport Brazilia susţine ca PSG va rămâne în contact cu Messi, care are la dispoziţie două variante: fie rămâne la Barcelona, fie va accepta o ofertă de la francezi. Manchester City ar fi ieşit din cursa pentru omul lui Koeman. 

Dani Alves a fost coleg cu Messi Intre 2008 si 2016, iar cei doi au cucerit împreună 3 UEFA Champions League. În 2016, brazilianul a ales să semneze cu Juventus, dar acum regretă decizia pe care a luat-o la momentul respectiv. 

"Toţi jucatorii, care au plecat de la Barcelona au pierdut. Toţi regretă că au plecat. Când am plecat de la club, am vrut doar să-mi arăt valoarea ca să mă întorc. Dar, din pacate, aceiaşi oameni care au fost împotriva mea când am fost la club au rămas acolo. Am arătat că pot juca pentru Barcelona încă 10 ani. Am încercat să mă întorc. Am jucat ca să mă intorc la Barcelona, dar nu m-au mai dorit", a declarat Alves pentru Guardian.

Dani Alves consideră că Messi ar greşi dacă ar decide să plece de la clubul pentru care a jucat toată viaţa. 

"I-am spus lui Messi de mai multe ori: s-a născut pentru a fi un jucător al Barcelonei şi Barcelona s-a născut pentru a fi clubul său. Odată mi-a spus să rămân la Barcelona pentru că nu era niciun loc mai bun. 'Unde vei fi mai fericit?', m-a intrebat el. Asa că am rămas. Acum i-am amintit de această conversaţie şi ca un bun prieten l-am sfătuit că Barcelona este cel mai bun loc pentru el. Încă n-am primit un răspuns", a încheiat Dani Alves.

Afla mai multe despre: dani alves 

viewscnt
Articole similare