Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves l-a uimit pe Messi. Reacţia argentinianului după revenirea fundaşului la FC Barcelona: "M-a surprins, mai ales în acest moment"

Dani Alves l-a uimit pe Messi. Reacţia argentinianului după revenirea fundaşului la FC Barcelona: "M-a surprins, mai ales în acest moment"

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi a comentat, într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca, situaţia actuală a clubului FC Barcelona, de care a fost nevoit să se despartă în vara acestui an din cauza problemelor financiare.

În privinţa întoarcerii "veteranului" Dani Alves (38 ani) la Barcelona, argentinianul a recunoscut că nu se aştepta ca fundaşul dreapta brazilian să revină la clubul catalan: "Adevărul este că revenirea lui m-a surprins, mai ales în acest moment. Cred că poate fi însă o achiziţie bună, deoarece, ca şi în cazul lui Xavi, poate fi important pentru tineri.

Îi va ajuta să crească, pentru că este o persoană minunată şi transmite foarte multă energie, are o experienţă uriaşă şi îi va ajuta pe jucători. O va face cu tinerii, atât la jocuri, cât şi la antrenamente. Pentru că va contribui foarte mult şi în afara terenului, cu munca de zi cu zi şi cu dorinţa pe care o are mereu de a câştiga".

FC Barcelona a anunţat, la jumătatea acestei luni, că a ajuns la un acord cu Dani Alves, brazilianul revenind la clubul catalan pentru care a mai jucat în perioada 2008-2016.

Înţelegerea este valabilă până la finalul actualului sezon. În cei opt ani petrecuţi pe Camp Nou, Dani Alves a câştigat trei Ligi ale Campionilor, trei Supercupe ale Europei, şase titluri de campion în La Liga, patru Cupe şi patru Supercupe ale Spaniei şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor.

Afla mai multe despre: messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare