Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves, poveste scăldată în alcool! "Nu sunt ipocrit" Cum a ajuns să bea fostul star al Barcelonei

Dani Alves, poveste scăldată în alcool! "Nu sunt ipocrit" Cum a ajuns să bea fostul star al Barcelonei

Fotbal

Comentarii

Dani Alves a fost extrem de deschis la conferinţa de presă de dinaintea meciului Braziliei cu Venezuela şi a povestit despre începuturile sale în fotbalul profesionist.

Dani Alves a debutat în fotbalul mare, la Bahia, nu departe de oraşul natal, la 18 ani. La conferinţa de presă organizată înaintea partidei pe care naţionala Braziliei o va juca la Copa America, miercuri, cu Venezuela, fundaşul lui PSG şi-a amintit de meciul său de debut la profesionişti. Se întâmpla în 2001 într-o partidă Bahia - Parana Club, 3-0.

"Am fost cel mai bun jucător al partidei. La acel meci am dat o pasă de gol, am scos un penalty...Mi-au dat un premiu la final, un bax de bere, iar prietenii mei erau fericiţi pentru că eu nu beam la acea vreme. Am încheiat făcându-i fericiţi pe ei.

Acestea sunt poveşti amuzante şi fac parte din trecutul meu. Am spus că nu beam, pentru că acum o fac. Nu sunt un ipocrit. [...] Sunt şi eu om. Aici nu (n.r. aici, la echipa naţională, nu bea). Mai târziu...cine ştie?" a povestit Dani Alves plin de amuzament. 

Brazilia a debutat cu o victorie la Copa America, sâmbătă în faţa Boliviei şi e prima în Grupa A a competiţiei. Primele două echipe clasate în cele trei grupe vor merge în sferturile de finală. 

Argentina a oferit surpriza neplăcută de până acum, pierzând în primul meci, în faţa Columbiei, scor 2-0. 

 

Afla mai multe despre: dani alvesbahiabraziliabere 

viewscnt
Articole similare