Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves, reacţie de neînţeles. Ce a declarat când a fost întrebat de moartea lui Davide Astori

Dani Alves, reacţie de neînţeles. Ce a declarat când a fost întrebat de moartea lui Davide Astorigalerie foto
Comentarii

Reacţie ciudată avută de Dani Alves în preziua meciului cu Real Madrid, în momentul în care a fost întreabat de dispariţia dramatică a lui Davide Astori. Căpitanul Fiorentinei a murit la doar 31 de ani, fiind găsit fără suflare în camera de hotel, în ziua meciului cu Udineze.

Dani Alves spune însă că vestea nu l-a afectat foarte mult, deoarece nu-l cunoştea prea bine pe Astori. În plus, Alves a lăsat să se înţeleagă că se face mult prea mare tam-tam pe seama decesului fostului căpitan al Fiorentinei, în condiţiile în care "mii de copii mor zilnic în lume şi nu au parte de atâta atenţie".

"Cu toţii murim. Nu am fost afectaţi pentru că nu îl cunoşteam prea bine. Îmi pare rău pentru familia lui. Cred că Davide a făcut ce trebuia în această lume haotică şi acum este într-o lume mai bună. În lume sunt mii de copii care mor în fiecare zi şi nu au parte de atâta atenţie, deşi sunt la fel de importanţi! Cu toţii murim mai devreme sau mai târziu pentru că suntem trecători", a spus Dani Alves, citat de Gazzetta dello Sport.

Davide Astori a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 31 de ani, la Udine, unde se afla cu Fiorentina pentru un meci din Serie A.

Gestul URIAŞ făcut de Fiorentina după moartea lui Astori! Nimeni nu a mai făcut aşa ceva până acum


 

 

LIVE VIDEO | PSG - Real Madrid, marţi, 21:45, Telekom Sport 1! Parizienii dau cel mai greu test cu cel mai scump jucător al planetei în tribune


 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dani alvesdavide astoridecesreactie 

viewscnt
Articole similare