Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves regretă afirmaţiile făcute după moartea lui Astori: "Nu am vrut să jignesc pe nimeni"

Dani Alves regretă afirmaţiile făcute după moartea lui Astori: "Nu am vrut să jignesc pe nimeni"
Comentarii

Fundaşul echipei Paris Saint-Germain, Dani Alves (34 de ani), şi-a cerut iertare pentru declaraţiile făcute după decesul căpitanului Fiorentinei, Davide Astori, pentru care a fost criticat şi de către atacantul italian Mario Balotelli.

"Eu nu am vrut să jignesc pe nimeni! Trăim într-o lume în care trebuie să fim ipocriţi pentru a fi apreciaţi de ceilalţi. Îmi pare rău, dacă am deranjat pe cineva, atunci îmi cer iertare!", a notat Dani Alves, pe pagina sa de Twitter.

Internaţionalul brazilian a mărturisit, iniţial, că moartea subită a lui Astori nu l-a mişcat prea tare şi a adus în discuţie miile de copii care mor de foame zilnic în întreaga lume. "În lume mor de foame mii de copii, zi de zi, şi nu primesc atâta atenţie. Şi sunt la fel de importanţi. Mai devreme sau mai târziu, toţi murim. Poate că suntem trişti, dar nu la fel de trişti precum familia sa. Cred că David a realizat tot ce trebuia în această lume haotică, iar acum se află într-o lume mai bună", a spus Dani Alves, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dani alvesscandalastoridecesproblemedeclaratii 

viewscnt
Articole similare