Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Alves, revenire de senzaţie în Europa la 37 de ani? "Aş fi un star în echipa lor!". Cu cine vrea să semneze

Dani Alves, revenire de senzaţie în Europa la 37 de ani? "Aş fi un star în echipa lor!". Cu cine vrea să semneze
Comentarii

Dani Alves (37 de ani), fostul fotbalist de la Sevilla, FC Barcelona sau Juventus, acum la Sao Paolo, crede că ar fi un star la AC Milan, dacă s-ar duce la echipa de pe San Siro. Brazilianul e decar la Sao Paolo, în ţara natală, unde a ajuns în urmă cu şase luni.

Alves e cel mai titrat fotbalist din istorie, cu 40 de trofee la activ, iar brazilianul a participat la o emisiune din Spania, Hoy No Se Sale, în care a făcut o declaraţie care aprinde imaginaţia fanilor lui AC Milan. După ce a jucat în Italia, la Juventus, fotbalistul a spus că ar fi un star la AC Milan, dacă formaţia de pe San Siro l-ar dori, în ciuda vârstei înaintate.

"Aş un star în echipa Milanului de azi. Vârsta e doar un număr, continui să lupt când joc fotbal. Înainte, alergat 12 kilometrii pe meci, când de fapt inteligent este să alergi opt, dar bine. De un lucru sunt sigur, nu vreau să fiu înjurat când sunt pe teren. Când nu voi mai putea juca, mă voi retrage!", a spus Dani Alves.

Dani Alves şi-a început cariera la Bahia, în Brazilia, apoi a trecut pe la FC Sevilla, FC Barcelona, Juventus şi PSG, echipe cu care a acumulat un total de 40 de trofee, fiind cel mai galonat jucător din istorie. Dani Alves are trei Ligi ale Campionilor, şase titluri în Spania, patru Supercupe ale Europei şi trei Mondiale ale Cluburilor, a câştigat trofee în Italia şi Franţa, dar şi de două ori Europa League, cu FC Sevilla.

Afla mai multe despre: dani alvesac milan 

viewscnt
Articole similare