Experiențe împreună.
You are here:

Dani Carvajal riscă o etapă suplimentară de suspendare după ce a încasat intenţionat un cartonaş galben

Dani Carvajal riscă o etapă suplimentară de suspendare după ce a încasat intenţionat un cartonaş galben

Fotbal

Comentarii

Fundaşul dreapta al echipei Real Madrid, Dani Carvajal, riscă o etapă suplimentară de suspendare, fiind bănuit că a luat intenţionat un cartonaş galben, informează marca.com.

Dani Carvajal a fost schimbat cu Junior Vinicius, sâmbătă, în minutul 84 al meciului cu Celta Vigo, din etapa a XVII-a a campionatului spaniol. În momentul în care Carvajal a fost schimbat, Real conducea pe tabelă cu 2-0. Fundaşul a ieşit agale de pe teren, iar arbitrul Ricardo de Burgos Bengoetxea i-a arătat cartonaşul galben.

Comisa de competiţii a federaţiei bănuieşte că jucătorul a "cerşit" avertismentul, pentru a ajunge la cinci "galbene" în acest sezon şi pentru a fi suspendat în meciul următor, cu Osasuna, programat în deplasare, tot în LaLiga.

Astfel, internaţionalul spaniol de 28 de ani ar fi jucat sigur în semifinalele Supercupei Spaniei, cu Athletic Bilbao. Dacă va fi găsit vinovat, Carvajal va mai primi încă o suspendare de un joc.

Din acest sezon, refulamentul RFEF s-a schimbat, astfe că jucătorii pot fi suspendaţi dacă forţează primirea unui cartonaş galben.

 

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in...