Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman a confirmat plecarea lui Denis Alibec de la Astra! Anunţul făcut după meciul cu CFR Cluj

Dani Coman a confirmat plecarea lui Denis Alibec de la Astra! Anunţul făcut după meciul cu CFR Cluj galerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) este la finalul aventurii sale la Astra Giurgiu. Atacantul a cerut conducerii să fie lăsat să plece şi dorinţa i s-a împlinit. Dani Coman, preşedintele clubului, a anunţat plecarea atacantului la finalul meciului cu CFR Cluj.

Contractul lui Denis Alibec expiră anul viitor, însă atacantul nu vrea să mai piardă timpul în Liga 1 şi doreşte o nouă oportunitate în afara graniţelor ţării. După reluarea campionatului, Alibec a declarat constant că vrea să plece la finalul sezonului de la Astra, dacă oficialii clubului îl vor lăsa. 

Dorinţa lui va fi împlinită, potrivit spuselor lui Dani Coman, care a recunoscut că nu are cum să îl mai ţină pe internaţionalul român la Giurgiu: "Trăim în România şi ne gândim să ne facem o strategie pe termen scurt, deşi mi-aş dori să îmi pot face o strategie pe termen lung, sunt jucători care au ajuns la un anumit nivel şi nu le vom obstrucţiona plecarea sub nicio formă şi aici mă refer la Denis Alibec", a declarat preşedintele de la Astra la finalul meciului cu CFR Cluj. 

Denis Alibec şi-a anunţat plecarea de la Astra: "Nu pot să stau la o echipă care n-are obiective" 

Denis Alibec n-are mamă, n-are tată. După ce a îngenuncheat-o pe FCSB, căpitanul Astrei a marcat şi în poarta lui CFR Cluj. Şeptarul giurgiuvenilor a marcat golul care a stabilit rezultatul final, 2-2.

"Îmi doresc să plec pentru că nu pot să stau la o echipă care n-are obiective. N-am nicio ofertă concretă, dar mai e timp şi să sperăm că vor veni. Eu mereu am stat după fotbal, dacă mergeam după bani eram demult în China", a spus Alibec la finalul meciului cu CFR. 

Pentru atacant, aceasta este a doua perioadă din carieră petrecută la Astra. În total, în 138 de meciuri, a marcat 61 de goluri. Cotat în acest moment la 1,4 milioane de euro, Alibec are 14 goluri în acest sezon de Liga 1, împărţind primul loc în clasamentul golgheterilor cu Gabi Iancu de la Viitorul. 

Inter Milano, Mechelen şi Bologna sunt echipele din afara ţării pentru care a jucat Alibec. 

Afla mai multe despre: denis alibecastradani coman 

viewscnt
Articole similare