Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman, alături de Marius Şumudică la Rapid? Reacţia fostului portar din Giuleşti

Dani Coman, alături de Marius Şumudică la Rapid? Reacţia fostului portar din Giuleşti

Fotbal

Comentarii

Se anunţă schimbări importante la Rapid, în următoarele zile, la nivelul băncii tehnice.

Se pare că Adrian Mutu a ajuns la un acord cu azerii de la Neftci Baku şi îl va înlocui pe Laurenţiu Reghecampf, pe banca tehnică.

În locul său, favorit să preia postul de antrenor este Cristiano Bergodi, însă suporterii giuleşteni pun presiune pe conducerea echipei să întoarcă macazul decisiv spre Marius Şumudică.

Dani Coman la Rapid?

Suporterii nu sunt singurii de părere că ”Şumi” ar fi mai potrivit pentru această misiune, decât ar fi Cristiano Bergodi.

Dani Coman, unul dintre idolii tribunelor din Giuleşti, este şi el de părere că Rapidul nu trebuie să piardă şansa de a-l instala pe Marius Şumudică, mai ales acum, când este liber de contract.

Întrebat dacă ar putea ajunge şi el la Rapid, alături de Marius Şumudică, Dani Coman a oferit un răspuns categoric.

Personal îmi pare rău pentru plecarea lui Adi, făcuse o treabă bună. Îşi făcuse transferurile pe care le-a dorit. Cred că anul ăsta se putea lupta pentru câştigarea campionatului şi Cupa României.

Dar, fiecare decide pentru cariera lui şi viaţa lui. Sunt convins că el a făcut alegerea pe care şi-a dorit-o, îl cunosc foarte bine, e un băiat inteligent. A analizat cu siguranţă toată situaţia. Sper să-i fie bine acolo.

N-aş vrea să supăr pe nimeni, dar cred că, de departe, Şumudică e cea mai bună variantă. Asta ar fi o oportunitate pentru Rapid.

Să-l ai pe Şumudică liber de contract, se întâmplă foarte rar. Nu se pune problema (n.r. să vină şi el la Rapid, alături de Şumudică). Şumudică trebuie să lucreze cu actuala conducere a Rapidului. Nu se pune problema. Eu sunt la Hermannstadt şi mă simt foarte bine acolo”, a declarat Dani Coman, conform as.ro.

Afla mai multe despre: dani comanmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare