Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman este dorit de una dintre forţele Ligii 1. Măldărăşanu: ”E un conducător care îşi doreşte performanţă”

Dani Coman este dorit de una dintre forţele Ligii 1. Măldărăşanu: ”E un conducător care îşi doreşte performanţă”

Superliga

Comentarii

Marius Măldărăşanu este de părere că Dani Coman nu o va lăsa pe Astra pentru CFR Cluj, mai ales în timpul sezonului. Preşedintele Astrei este dorit în conducerea campioanei României.

Astra a reuşit să se menţină la un nivel bun, deşi în ultimii doi-trei ani a vândut cei mai valoroşi jucători. Un merit pentru asta îi aparţine lui Dani Coman, care de fiecare dată a încercat să găsească soluţiile cele mai ieftine şi bune pentru lotul fostei campioane. Calităţile de conducător arătate la Astra i-au adus o ofertă de la CFR Cluj.

Marius Măldărăşanu este însă de părere că Dani Coman nu va pleca de la Astra în acest sezon. Sau cel puţin până în iarnă:

”El a fost dorit acolo, asta ştiu, că de foarte multă vreme... şi nu numai acolo. E un conducător tânăr care îşi doreşte performanţă oriunde este, unde lucrează. Acum nu cred, nu mă gândesc la asta. Nu cred că ar lăsa echipa în plin sezon, să spun aşa, sau în acest început de tur. Dar, până la urmă, el trebuie să se gândească la el, la posibilităţile lui, dar nu cred, pentru că el a pus la punct această schimbare, şi cu staff-ul, şi cu jucătorii nou-veniţi şi nu cred că va lăsa echipa”, a declarat Marius Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: cfr clujastraliga 1marius maldarasanudani coman 

viewscnt
Articole similare