Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman, ironic la finalul partidei pierdute cu U Craiova: ”Din cinci în cinci minute se mai aşeza câte unul de la ei pe teren. Mă gândeam că ţine 5 ore meciul”

Dani Coman, ironic la finalul partidei pierdute cu U Craiova: ”Din cinci în cinci minute se mai aşeza câte unul de la ei pe teren. Mă gândeam că ţine 5 ore meciul”

Astra Giurgiu

Comentarii

La debutul lui Cornel Papură pe banca tehnică a formaţiei CS Universitatea Craiova, noua sa echipă a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I

Pentru Dani Coman, oficialul formaţiei giurgiuvene a atacat maniera de joc a formaţiei oaspete: ”Din cinci în cinci minute se mai aşeza câte unul de la Craiova pe teren, mă gândeam că nu s-a terminat, că o să ţină vreo cinci ore meciul.  În fine. Au fost ocazii şi de o parte şi de cealaltă. Păcat că nu am reuşit o victorie, veneam după un meci bun pe care l-am făcut la Sfântu Gheorghe.  Ne concentrăm pe Cupa României este unul dintre obiective. Sper să abordăm altfel jocul şi să câştigăm meciul cu CFR” a mărturisit Coman la finalul meciului.

Preşedintele Astrei a evitat să vorbească despre arbitraj şi a declarat că nu s-ar bucura prea tare de introducerea tehnologiei VAR în fotbalul românesc: ”N-aş vrea să vorbesc de arbitraj, cred că domnul Chivulete este un arbitru tânăr, dar este unul dintre cei mai buni arbitri pe care îi are România.  Dacă a greşit sau nu, cu siguranţă nu a făcut-o intenţionat. Poate că uneori ar fi bun VAR-ul, dar ia din bucuria jocului de fotbal. Uitaţi-vă la imaginile meciului Manchester City - Tottenham, bucuria pe care a avut-o Guardiola şi ce s-a întâmplat după. Eu nu sunt adeptul VAR-ului” a mai spus Coman.

Partida cu CFR Cluj, returul semifinalei Cupei României devine un obiectiv prioritar pentru astrali: ”Bineînţeles că ne temem şi vom trata meciul cu maximă seriozitate. Întâlnim campioana României, întâlnim echipa de pe primul loc. Indiferent de schimbările care le fac în lot, au un prim 11 foarte bun. Cupa a rămas singurul obiectiv care ne poate aduce în Europa. De fiecare dată am tratat meciurile de Cupă la 100% din potenţial. Păcat că astăzi nu am continuat jocul bun pe care l-am făcut la Sf. Gheorghe, pentru că şi rezultatele îţi dau altă stare, altă încredere, altă motivaţie.  Dar vom fi pregătiţi 100% pentru meciul de miercuri” a explicat oficialul giurgiuvenilor.

Coman nu se teme de eventualele insinuări legate de apropiatul meci cu FCSB: ”Din şase meciuri în playoff, am pierdut cinci. Ce să mai spunem? Da, am avut împrumuturi de jucători. Nu aş vrea să mai discut despre tâmpenia pe care au făcut-o cei de la Craiova” a atacat preşedintele Astrei.

Afla mai multe despre: dani coman 

viewscnt
Articole similare