Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dani Coman şi-a dat demisia de la Hermannstadt! Prima reacţie + Cu ce club s-ar fi înţeles

Dani Coman şi-a dat demisia de la Hermannstadt! Prima reacţie + Cu ce club s-ar fi înţeles

Hermannstadt​

Comentarii

Dani Coman s-a despărţit de Hermannstadt, însă nu va sta prea mult timp pe „bară”.

Dani Coman pleacă de la FC Hermannstadt

Dani Coman şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al lui Hermannstadt. Fostul portar este aproape de proiectul de la FC Argeş, echipă care evoluează în Liga 2. Coman revenise la Hermannstadt la începutul anului 2023, din postura de preşedinte al formaţiei sibiene.

Preşedintele nu a nici confirmat, nici infirmat informaţia, dar a susţinut că are meci. ”Am meci acum. Vorbim după încheierea partidei”, a fost mesajul scurt transmis de Dani Coman pentru Orange Sport. 

  • Hermannstadt se va duela cu UTA Arad, azi de la ora 17:30, în direct la Orange Sport 1.

Din primele informaţii oferite de Prima Sport, fostul portar va semna din vară cu FC Argeş, pe aceeaşi funcţie! Dani Coman va fi prezentat oficial luni. Noul preşedinte al clubului piteştean vrea să se întâlnească cât mai repede cu galeria. Între fani şi Cristian Gentea, edilul oraşului, există un scandal, iar Dani Coman va fi omul de legătură între cele două părţi, mai scrie sursa citată anterior.

Dani Coman ar vrea să devină preşedintele LPF în viitor

„Despre FRF nu s-a vorbit niciodată. Cândva voi candida la LPF. Nu e momentul acum. Îmi doresc să progresez în tot ceea ce fac. Cred că aş putea ridica nivelul fotbalului din postura aceea. (n.r. – referitor la salariul mare avut de Gino Iorgulescu) Eu ştiu să trăiesc şi cu bani mulţi bani, şi cu puţini”, a declarat Dani Coman, la orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: dani comanhermannstadtfc argeş 

viewscnt
Articole similare