Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Benzar este pregătit de revenirea la FCSB, după ce FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare: ”Sper să mă impun acolo!”

Daniel Benzar este pregătit de revenirea la FCSB, după ce FC Voluntari s-a salvat de la retrogradare: ”Sper să mă impun acolo!”

Superliga

Comentarii

Daniel Benzar spune că Adi Mutu i-a încurajat înainte de returul barajului cu Chindia Târgovişte şi a fost foarte optimist că FC Voluntari va rămâne în Liga 1. Benzar urmează să revină la FCSB, club de care aparţine.

FC Voluntari a avut mari emoţii pentru menţinerea în prima ligă. După ce s-a impus cu 1-0 în faţa Chindiei, în tur, în manşa secundă au tremurat. Dâmboviţenii au reuşit să înscrie şi au dus meciul la loviturile de departajare, unde s-a impus însă FC Voluntari. Daniel Benzar, care a fost titular în meciul de astăzi, spune că Adi Mutu a fost foarte optimist:

”Acum ne-a încurajat, ne-a spus să avem încredere în noi, că o scoatem la capăt. Şi am scos-o”, a declarat Daniel Benzar pentru Telekom Sport.

Daniel Benzar va reveni acum la FCSB, club de care aparţine. Mijlocaşul de 20 de ani va pleca în cantonament alături de ceilalţi jucători de la FCSB şi speră că va reuşi să impresioneze şi să fie păstrat în lotul pentru sezonul viitor: ”Mă voi întoarce la cei de la Steaua, voi pleca în cantonament cu ei şi sper că mă voi impune acolo”.

Daniel Benzar a avut un sezon destul de bun, în care a avut 24 de apariţii, 5 goluri şi două assist-uri. În ianuarie, a fost împrumutat de FCSB la FC Voluntari.

Afla mai multe despre: adi mutudaniel benzarliga 1fc voluntari 

viewscnt
Articole similare