Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Boloca a promovat în Serie A. Frosinone s-a calificat matematic în primul eşalon al Italiei

Daniel Boloca a promovat în Serie A. Frosinone s-a calificat matematic în primul eşalon al Italiei

Serie A

Comentarii

După 3-1 cu Reggina în etapa 35 din Serie B, Frosinone a obţinut matematic promovarea în Serie A!

Daniel Boloca a promovat în Serie A. Frosinone s-a calificat matematic în primul eşalon al Italiei

Frosinone a petrecut 4 sezoane în eşalonul secund, iar, ieri, a făcut pasul spre Serie A! Formaţia pregătită de Fabio Grosso a obţinut matematic promovarea, luni seara, în urma victoriei cu Reggina, 3-1.

  • Frosinone are are 71 de puncte!

Echipa unde evoluează şi Daniel Boloca, românul care a refuzat naţionala României. Mijlocaşul aşteaptă convocarea de la italieni. 

Fotbalistul convocat de Roberto Mancini la naţionala Italiei este ridicat în slăvi de presa italiană.

Tuttomercatoweb îl consideră printre ”cele cinci talente de la Frosinone de urmărit”, alături de fundaşii Anthony Oyono şi Sergio Kalaj şi de atacanţii Giuseppe Caso şi Gennaro Borrelli:

”La mijlocul terenului, în schimb, numele fierbinte, ba chiar foarte fierbinte, este unul singur: Daniel Boloca. Născut la Chieri din părinţi români, mijlocaşul central în vârstă de 24 de ani s-a impus ca una dintre revelaţiile campionatului cadet (n.r. - Serie B) în sezonul care se apropie de final. Atât de mult încât, cu cele 26 de apariţii ca titular (inclusiv un gol în remiza cu Palermo din februarie anul trecut), şi-a meritat şi debutul în naţionala de seniori a României”, au explicat cei de la Tuttomercatoweb.

Din 35 de meciuri disputate în Serie B, Daniel Boloca a bifat 28 de apariţii pentru Frosinone. Mijlocaşul central român a marcat o singură în campionat, în etapa cu numărul 25, împotriva lui Palermo (1-1).

Boloca, în cantonamentul Italiei

În luna decembrie a anului trecut, la doar câteva săptămâni după ce debutase pentru România, Daniel Boloca a acceptat să meargă într-un cantonament centralizat alături de naţionala Italiei, condusă de Roberto Mancini.

Selecţionerul ”Azzurri” a convocat mai mulţi jucători tineri, din străinătate şi din Serie B, pe care îi consideră promiţători, pentru a-i vedea cu ochii săi.

Fotbalistul a bifat doar şase minute în tricoul echipei naţionale! 

Afla mai multe despre: daniel bolocafrosinone 

viewscnt
Articole similare