Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Boloca, aproape să-şi îndeplinească visul! Mijlocaşul ar putea fi convocat în naţionala Italiei

Daniel Boloca, aproape să-şi îndeplinească visul! Mijlocaşul ar putea fi convocat în naţionala Italiei

Fotbal

Comentarii

Daniel Boloca (24 de ani) ar putea bifa, curând, prima selecţie în naţionala Italiei.

Cotidianul italian ”Corriere dello Sport” anunţă că selecţionerul Italiei, Luciano Spalletti, se gândeşte serios să-l convoace pe Daniel Boloca în naţionala Italiei, pentru meciurile cu Malta (14 octombrie) şi Anglia (17 octombrie), din preliminariile EURO 2024.

  • Daniel Boloca a fost convocat într-un stagiu de pregătire alături de naţionala Italiei în iarna trecută, sub comanda fostului selecţioner, Roberto Mancini.

Daniel Boloca, în vizorul lui Luciano Spalletti

Daniel Boloca a îmbrăcat tricoul naţionalei României în meciul amical cu Slovenia de la Cluj din urmă cu aproape un an, însă a fost dezamăgit de faptul că a bifat doar şase minute pe teren.

Chiar dacă recent s-a zvonit că ar exista şanse de întoarcere sub tricolor, se pare că lucrurile nu stau tocmai aşa, deoarece ”Squadra Azzurra” îi dă din nou târcoale.

Cristante, Locatelli, Barella şi Tonali sunt siguri de locul lor. Fratessi, noul venit în naţională, ar putea apărea şi el după accidentare. Lorenzo Pellegrini trebuie evaluat după accidentarea recentă. Posibile surprize: Bonaventura ca mijlocaş de construcţie. Rovella şi Boloca sunt şi ei monitorizaţi”, au anunţat italienii.

Unde s-a rupt ”lanţul de iubire” cu naţionala României

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a dezvăluit că şansele ca Boloca să fie prezent la următoarele meciuri ale tricolorilor din preliminarii sunt aproape nule, dat fiind faptul că selecţionerul îşi doreşte să meargă pe mâna aceluiaşi grup de jucători.

”(n.r. De ce Boloca nu e la naţională?) S-a produs un scurtcircuit în momentul în care a fost selecţionat pentru un trial la naţionala Italiei, iar mai apoi au apărut declaraţiile tatălui lui, care au fost în contradictoriu cu declaraţiile jucătorului de după meciurile cu Slovenia şi Moldova. După momentul ăla, nu s-a mai întâmplat nimic în acel raport”, a spus Andrei Vochin, în exclusivitate pentru Orange sport.

Afla mai multe despre: bolocasassuoloitaliaromania 

viewscnt
Articole similare