Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Boloca, ignorat de Edi Iordănescu, a ajuns vedetă în Serie A. Ce scrie presa din Italia

Daniel Boloca, ignorat de Edi Iordănescu, a ajuns vedetă în Serie A. Ce scrie presa din Italia

Serie A

Comentarii

Daniel Boloca este cel mai în formă jucător român la ora actuală. Mijlocaşul româno-italian a fost unul dintre jucătorii cheie ai lui Sassuolo în startul de sezon din Italia.

Daniel Boloca fost lăudat de presa din Italia despre jocul său şi cum a fost ajutat să îşi îmbunătăţească evoluţiile.

"Pentru mine a fost un vis să pot evolua în această echipă, toţi băieţii sunt disponibili şi puternici. Îmi dau o mare mână de ajutor ca să mă adaptez. A fost visul meu să joc pe San Siro, sunt foarte mulţumit că mi s-a îndeplinit. Important e ca acesta să fie un punct de plecare, trebuie să continuăm pe acest drum", a spus fotbalistul, potrivit DAZN.

"Mister îmi cere să joc cu personalitate şi curaj. Şi să ne facem jocul nostru obişnuit, iar noi ne-am conformat în aceste ultime partide. Trebuie să rămânem la acest nivel. În prima repriză, a fost un meci în care am rezistat bine, ne-am apărat compact şi atent. 

Ne-am creat ocaziile noastre şi am intrat după pauză cu mai multă motivaţie şi am pus suflet în teren, aceasta a fost cheia succesului. Victoriile cu Inter şi Juventus? Totul e o chestiune de mentalitate. Asta face diferenţa în fotbalul de azi", a explicat jucătorul, la Rai Sport.

Boloca a îmbrăcat tricoul naţionalei României în meciul amical cu Slovenia de la Cluj din urmă cu aproape un an, însă a fost dezamăgit de faptul că a bifat doar şase minute pe teren. Mai mult decât atât, Edi Iordănescu nu i-a acordat niciun minut fostului jucător de la Frosinone în a doua partidă de pregătire, câştigată de tricolori categoric cu Moldova, scor 5-0.

 

Afla mai multe despre: daniel bolocaserie anaţionala românieisassuolo 

viewscnt
Articole similare