Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Dobre ia atitudine în ceea ce priveşte relaţia sa cu Simona Halep: ”Nu sunt sclavul ei”

Daniel Dobre ia atitudine în ceea ce priveşte relaţia sa cu Simona Halep: ”Nu sunt sclavul ei”

Tenis

Comentarii

Spiritul independent al Simonei Halep a stârnit controverse în mai multe rânduri în ceea ce priveşte relaţia pe care aceasta o are cu staful său tehnic. Antrenorul sportivei ia atitudine după victoria istorică de la Wimbledon: ”nu sunt sclavul ei”.

Nu de puţine ori Halep a fost surprinsă de camerele de luat vederi în timp ce striga spre oamenii din loja sa şi le cerea fie să bată din palme, fie să nu mai facă gălăgie. Daniel Dobre, antrenorul sportivei române tratează mult mai lejer subiectul şi spune că acest lucru nu-l trasformă în sclavul Simonei Halep şi că face orice este nevoie pentru a veni în sprijinul jucătorului.

”Are momente în care se descurcă mereu singură, dar şi momente când are nevoie de lojă, de susţinere. Simte că are nevoie să îşi ia energia astfel. Dar oamenii nu înţeleg asta. Au apărut articole că cere de la sclavii ei să aplaude.

Ea se uită să caute un sprijin! Şi tu ce zici? «Nu mă, nu fac asta că altfel sunt sclavul ei?». Eu nu sunt sclavul Simonei şi nici nu voi fi niciodată! Lucrurile pe care le fac sunt pentru jucători", a spus Daniel Dobre în emisiunea Marius Tucă Show, conform ziare.com.

Afla mai multe despre: daniel dobresimona halep,  

viewscnt
Articole similare