Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Florea, deschis şi direct: ”Când primeşti o astfel de şansă, nu te poţi da la o parte!”

Daniel Florea, deschis şi direct: ”Când primeşti o astfel de şansă, nu te poţi da la o parte!”
Comentarii

Chindia Târgovişte a învins, duminică seară, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în prima manşă a barajului de menţinere / promovare în Liga 1.

Primul marcator al târgoviştenilor, Ovidiu Bic, a explicat la finalul partidei: ”Am avut un meci greu, consider că am făcut un joc bun astăzi, nu cred că le-am dat prea multe şanse, ocazii de gol, suntem foarte fericiţi că am câştigat, am luat un avantaj bun, de două goluri, dar nu este încă jucată salvarea”

El consideră că deşi a existat o diferenţă de valoare între cele două formaţii (una destul de vizibilă), într-un astfel de duel cu miză, valorile se pot echilibra foarte uşor: ”La meciurile astea cred că se echilibrează valorile dar cred că astăzi s-a văzut puţin diferenţa, am fost mai concentraţi şi am reuşit să marcăm două goluri, apoi am controlat jocul. Am primit o şansă până la urmă şi trebuia să fim motivaţi, cum am fost astăzi, pentru că am primit o şansă bună de a rămâne în prima ligă”

Bic a driblat elegant răspunsul legat de şansa primită de Chindia care a fost salvată de la retrogradare de decizia din finalul stagiunii, iar acum are şansa acestui baraj cu CS Mioveni: ”Nu ştiu dacă a fost o chestie corectă dar pe noi ne-a ajutat până la urmă şi suntem  fericiţi că am câştigat şi trebuie să mergem la Mioveni şi să tratăm jocul foarte serios pentru că nu e jucată salvarea” a încheiat Ovidiu Bic.

”Când primeşti o astfel de şansă, nu poţi să te dai la o parte!”

Daniel Florea, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Chindiei în acest moment, a fost extrem de sincer la finalul victoriei obţinute în faţa celor de la CS Mioveni, în primul meci de baraj pentru menţinerea în Liga 1:

”Pe noi ne bucură orice victorie, că nu am avut prea multe în ultima perioadă. Mai avem un meci de jucat şi încă nimic nu este rezolvat. Când primeşti o astfel de şansă nu poţi să te dai la o parte, trebuie să profiţi la maximum de ea şi noi asta încercăm să facem. Şi ei au pierdut promovarea în ultima etapă, au avut jocul în mână şi şansa să facă un egal şi să fie în Liga 1”

Returul este programat miercuri, 12 august, la Mioveni, începând cu ora 18.30 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport

Afla mai multe despre: ovidiu bic 

viewscnt
Articole similare