Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Georgescu şi Alexandru Dedu s-au contrat în direct la Telekom Sport. Preşedintele FRH, declaraţie surprinzătoare: ”Jucătorii străini sunt de valoare sensibil egală cu cei români!”

Daniel Georgescu şi Alexandru Dedu s-au contrat în direct la Telekom Sport. Preşedintele FRH, declaraţie surprinzătoare: ”Jucătorii străini sunt de valoare sensibil egală cu cei români!”

Handbal

Comentarii

Conducerea secţiei de handbal a lui Dinamo are o misiunea grea în aceste zile, după decizia federaţiei de a limita la 3 numărul jucătorilor extracumonitari pe care îi are o echipă.

Trebuie să-i motiveze sau chiar să-i convingă să joace duminică la returul cu Sporting din Liga Campionilor, pe unii dintre cei opt  extracomunitari. Alexandru Dedu e acuzat de dinamovişti.

”Aici a fost efectiv un război al lui cu clubul Dinamo şi în special cu mine, însă din fericire pentru mine, el nu a dat în Georgescu, care e un nume la Dinamo. A dat  într-un spirit, într-o echipă, în cineva care la ora actuală a performat  în handbalul masculin românesc şi a demonstrat încă o dată modul în care gândeşte şi în care conduce această federaţie” a explicat Daniel Georgescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului Dinamo.

”Eu nu cred că domnul Georgescu este preşedinte la Dinamo. Această decizie a fost votată în unanimitate de Consiliul de Administraţie. Scopul era ca în campionatul românesc să intre străini care aduc plus valoare campionatului românesc în toate direcţiile, atât la fete cât şi la băieţi. În prezent ne dăm seama că avem nişte probleme punctuale şi nişte interese locale şi trebuie neapărat să votăm regulamentul votat în unanimitate în urmă cu doi ani, de care se ştia foarte bine. S-a sesizat de-a lungul timpului faptul că s-au creat enclave de jucători extracomunitari.  În foarte multe cazuri vorbim de jucători sensibil egali la valoare cu jucătorii români, dar care jucau... şi eu am fost jucător străin şi ştiu ce înseamnă asta, jucătorii străini trebuie să joace ca să îşi justifice finanţararea. Şi se crea un dezavantaj incorect, neloial faţă de jucătorii româniVorbim despre o strategie naţională şi despre faptul că o decizie din 2018, luată în unanimitate, a fost ignorată de mai mulţi reprezentanţi de cluburi şi s-au trezit în faţa unui moment în care au o problemă. Regulamentele sunt făcute pentru a urmări un interes naţional. Nu are nicio treabă această decizie cu clubul Dinamo. Dimpotriva, domnul Georgescu să vă spună, înainte de şedinţa din CEx, câţi jucători din prezent puteau să rămână în echipă şi câţi rămân acum” a încercat să explice Alexandru Dedu, preşedintele Federaţiei Române de Handbal.

”Din strategie în strategie în şase ani am dispărut de peste tot. Dinamo, din strategiile pe care le-am făcut noi la club, am ajuns de jos, sus. El a venit de sus, jos. Asta e diferenţa şi asta îl deranjează. După cum bine ştii, eu am anunţat că Dinamo pentru la anul avea echipă la fel de puternică. Schimbam tunisienii cu egiptenii. Voi, ce aţi făcut, exact pe discuţiile pe care le-am avut, aţi tăiat exact partea asta cu egiptenii, care sunt pe locul 8 în lume, pe strategii. Strategia de acum doi ani implica ceva. Vii acum şi schimbi acea strategie. Noi venim şi spune că este proastă şi tu spui că s-a jucat Iugoslavia A cu Iugoslavia B. Du-te la echipele alea şi acuză-le managementul lor” a replicat Daniel Georgescu.

 

 

Afla mai multe despre: daniel georgescualexandru dedu 

viewscnt
Articole similare