Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Ghiţă îl face praf pe Cătălin Moroşanu: "Unul care luptă cu paznicii de la supermarket...cere atenţia mea"

Daniel Ghiţă îl face praf pe Cătălin Moroşanu: "Unul care luptă cu paznicii de la supermarket...cere atenţia mea"

Alte sporturi

Comentarii

Disputa verbală dintre cei mai titraţi luptători de K1 ai României, Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu, şi-a mai consumat un episod în aceste zile. Ultimul care a pus punctul pe "i" a fost Daniel Ghiţă, care nu l-a menajat deloc pe compatriotul său.

Conflictul dintre Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu datează din luna octombrie a anului trecut, atunci când s-a dezbătut dilema privind sportivul mai valoros dintre cei doi. Din acel moment s-a iscat un continuu şi fără noimă conflict, în care cei doi şi-au aruncat cuvintele grele, în special pe reţelele de socializari. Miza ar fi o gală în care cei doi luptători să lupte între ei, în ce-ar putea fi cea mai importantă gală organizată vreodată în România. Şansele ca acest eveniment să se transforme în realitate sunt minime.

"Când îl aud pe “bombariderul” României, ca mă ameninţă cu vocea tremurândă...m-a apucat MILA...

Pentru prima dată în viaţa mea îmi era mila de “bombardierul “ României! 

Unul care lupta cu paznicii de la un supermarket... cere atenţia mea! 
Hai, Ghita zi ceva de mine, ca nu mai am show-uri pe bani! Mă înjură lumea pe strada ca fug di tine! Îmi tremura vocea, dar din studio te bat, mă!

Voiam sa intru in direct sa dau drept la replica, dar când am auzit cum ii tremura vocea... Mă gândeam: saracul di el , îl las ca e vai di el...
Mai mănâncă şi el o pâine cu numele lui Ghiţă! Mai scrie presa un articol, două. Îl mai bagă cineva în seamă, că mai nou îl papă “ dipresia”!
Când nu mai au rating şi show-uri pe bani grei sau nu îşi mai vând biletele la gale îşi amintesc toţi di Ghiţă! Bombardierii ăştia “ şmecheri”, campionii K1! Greu suportaţi adevărul...
Hai să ne ţinem de el, ca altfel murim “di foame”! Pe imaginea lui Ghiţă mai păpăm şi noi o pâine..
Dacă le pomeneşti numele le faci rating şi îi fac vedete! Plâng şi se victimizează: "are Ghiţa civa cu mine, bre”.
Bombardierii României au ajuns pisicute care se victimizeaza la TV?
Hai, treci şi bate covoarele, ca altceva nu cred ca mai bati, decat câmpii...
Văd, că încă mă visezi in ring. Pisicuţa pis pis pis...

)
Nihil Sine Deo", a scris Daniel Ghiţă, pe pagina sa de Facebook.

 

Daniel Ghiţă este cel mai titrat luptător român din istoria sporturilor de contact (K1). A pierdut finala mondială din 2012, de la Tokyo, în faţa olandezului Semy Schilt, are 63 de partide la profesionişti, dintre care 52 de victorii, dintre care 42 prin knock-out, 11 înfrângeri, 3 prin knock-out. De partea cealaltă, Cătălin Moroşanu are 60 de partide la profesionişti, 48 de victorii, 28 prin knock-out, 12 înfrângeri, 4 prin knock-out.

Afla mai multe despre: daniel ghitacatalin morosanu 

viewscnt
Articole similare