Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Isăilă a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Se va duela cu un antrenor român

Daniel Isăilă a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Se va duela cu un antrenor romângalerie foto
Comentarii

Clubul Baniyas, din Emiratele Arabe Unite, a anunţat că noul său antrenor este Daniel Isăilă. Isăilă îşi va prelua îndatoririle la începutul lunii august.

Daniel Isăilă, în vârstă de 47 de ani, i se alătură lui Laurenţiu Reghecampf (Al Wasl) în campionatul Emiratelor Arabe Unite. În Emirate antrenază şi alţi tehnicieni cunoscuţi, printre care Krunoslav Jurcic (Al Nasr), Manuel Jimenez (AEK Atena), Jorge Da Silva (Kalba), Pedro Emanuel (Al Ain), Vuk Rasovic (Al Dhafra) sau Marcel Kaizer (Al Jazira).

Tehnicianul român revine pe banca tehnică, după ce în ianuarie s-a despărţit de gruparea saudită Al-Hazm. De-a lungul carierei sale, Isăilă a mai pregătit, printre altele, Astra Giurgiu şi naţionala de tineret a României.

Cine este Baniyas, noua echipă a lui Daniel Isăilă

Baniyas Club este o formaţie din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Este condusă de Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan, cel care ocupă şi funcţia de Ministru de Interne în această ţară. Acesta din urmă face parte din familia celebrului Mansour bin Zayed Al Nahyan, miliardarul care o conduce pe Manchester City.

Baniyas are patru străini în lot: brazilienii Luiz Antonio şi Ze Roberto, dar şi fundaşul sârb Sasa Ivkovic. De asemenea, brazilianul naturalizat Richard Almeida evoluează pentru posibila viitoare echipă a lui Isăilă. Clubul a cucerit Cupa Golfului în 2013 şi mai are în palmares o Cupă a Preşedintului, cucerită în 1992 şi patru promovări la activ în prima ligă.

Meciurile de pe teren propriu le joacă pe superba arenă Baniyas Club Stadium, un stadion cu o capacitate de 9.047 de locuri. În sezonul trecut, Baniyas a terminat sezonul pe poziţia a şasea în campionat. Clubul a fost înfiinţat în 1981.

 

Afla mai multe despre: daniel isaila 

viewscnt
Articole similare