Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Isăilă, aproape de o nouă lovitură în zona Golfului! Şeicul îi oferă un salariu uriaş

Daniel Isăilă, aproape de o nouă lovitură în zona Golfului! Şeicul îi oferă un salariu uriaş

Fotbal

Comentarii

Antrenorul român Daniel Isăilă a primit o ofertă financiară irezistibilă din Emiratele Arabe Unite.

Potrivit unui jurnalist din Emirate, Isăilă este curtat insistent de formaţia de primă ligă, Baniyas, care îi oferă un salariu impresionant: 1 milion de euro pe an!

Actualmente liber de contract, românul se bucură de o cotă bună în zona Golfului, după ce a lăsat o impresie excelentă la Al Hazem.  "Am primit foarte multe mesaje din partea multor agenţi, pe care nici nu îi cunoşteam, să îmi obţină semnătura ca să putem semna cu altă echipă. Cele mai frumoase amintiri sunt clar victoriile cu echipele mari, pentru că sunt unice. Am câştigat cu Nassr, cu Hilal, cu Ittihad, cu Ahli. După ce câştigi cu echipele astea, mergi pe stradă şi întâlneşti suporteri care unii sunt de la echipele adverse, unii de la echipa pe care ai învins-o, bravo, dar nu e bine că ne-ai bătut" mărturisea Isăilă, după plecarea de la Al Hazem, într-un interviu acordat Telekom Sport.

El ar mai fi fost în trecut şi pe lista celebrului club Al Ahli Jeddah

Cine este Baniyas Club, formaţia interesată de serviciile lui Daniel Isăilă

Baniyas Club este o formaţie din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Este condusă de Sheikh Saif bin Zayed Al Nahyan, cel care ocupă şi funcţia de Ministru de Interne în această ţară. Acesta din urmă face parte din familia celebrului Mansour bin Zayed Al Nahyan, miliardarul care o conduce pe Manchester City.

Baniyas are patru străini în lot: brazilienii Luiz Antonio şi Ze Roberto, dar şi fundaşu sârb Sasa Ivkovic. De asemenea, brazilianul naturalizat Richard Almeida evoluează pentru posibila viitoare echipă a lui Isăilă. Clubul a cucerit Cupa Golfului în 2013 şi mai are în palmares o Cupă a Preşedintului, cucerită în 1992 şi patru promovări la activ în prima ligă.

Meciurile de pe teren propriu le joacă pe superba arenă Baniyas Club Stadium, un stadion cu o capacitate de 9.047 de locuri. În sezonul trecut, Baniyas a terminat sezonul pe poziţia a şasea în campionat. Clubul a fost înfiinţat în 1981.

Afla mai multe despre: daniel isăilă 

viewscnt
Articole similare