Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae a anunţat pe ce stadion important va juca Rapid Bucureşti! "Am făcut toate demersurile". "Casa" din Giuleşti nu e gata

Daniel Niculae a anunţat pe ce stadion important va juca Rapid Bucureşti! "Am făcut toate demersurile". "Casa" din Giuleşti nu e gata

Rapid

Comentarii

Preşedintele de la Rapid Bucureşti, Daniel Niculae, a anunţat că cei din conducere au început demersul pentru ca echipă să joace, temporar, pe Arena Naţională, la startul sezonului 2021-2022.

Rapid Bucureşti, pe Arena Naţională la startul sezonului

Cum noul stadion din Giuleşti nu a fost finalizat încă, Rapid s-a reorientat. Deşi la tragerea la sorţi a ţintarului Ligii 1 a apărut stadionul din Mioveni drept "casa" Rapidului, giuleştenii vor o variantă din Bucureşti. 

Astfel, Daniel Niculae a susţinut că Rapid va juca pe Arena Naţională, fiind convins că mutarea va avea loc. "Încă nu avem tot lotul definitivat, avem nevoie de foarte multe meciuri până vom juca împotriva echipelor campioane sau care joacă în cupele europene, pentru a nu se simţi o diferenţă foarte mare.

În prima etapă jucăm acasă cu Chindia. În etapa a doua jucăm în deplasare la Mioveni, în etapa a treia jucăm cu Viitorul, în etapa a patra cu FC Argeş, în etapa a cincea contra FCSB-ului. Rapidul va juca pe Arena Naţională. Am făcut toate demersurile pentru a juca pe Arena Naţională", a anunţat oficialul de la Rapid.

Rapid ar putea să se întărească şi cu doi fotbalişti importanţi. Dragoş Grigore şi Junior Morais, doi fundaşi experimentaţi, sunt doriţi de giuleşteni, pentru a impresiona încă din primul sezon de la revenire: "Sunt două nume pe care ni le dorim să facă parte din proiectul nostru şi din echipa Rapidului în acest nou sezon de primă ligă", a mai spus Daniel Niculae. 

Până în acest moment, nou-promovata i-a transfera pe Alexandru Albu, Claudiu Belu şi Ljuban Crepulja. Din lot au plecat: Crişan, Daniel Benzar, Drăghiceanu, Jorza, Zunici şi Ionuţ Voicu. 

 

Afla mai multe despre: rapid bucurestirapid bucuresti stadionrapid bucuresti arena nationaladaniel niculae rapid 

viewscnt
Articole similare