Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae a vorbit despre şansele Rapidului la promovare: "Bătălia e departe de a se fi încheiat!" Ce promisiune are pentru retur

Daniel Niculae a vorbit despre şansele Rapidului la promovare: "Bătălia e departe de a se fi încheiat!" Ce promisiune are pentru retur

Rapid

Comentarii

Rapid mai are 5 meciuri de jucat până va afla dacă va ajunge din nou în Liga 1, iar Daniel Niculae a anuntat ca echipa va arăta un alt joc în returul play-off-ului.

Fostul atacant român a fost pus de către Victor Angelescu în fruntea clubului, iar Niculae consideră că echipa va acumula punctele suficiente pentru a ajunge din nou pe prima scenă a fotbalului românesc. 

"Sunt convins că la etapele următoare vom creşte ca nivel de exprimare, vom arăta altfel. Sunt ferm convins că vor veni şi punctele care ne vor duce în prima ligă.

Mioveni este o echipă solidă, o echipă care e foarte bine aşezată în teren, cu foarte multă experienţă la nivelul ligii secunde. Experienţa play-off-ului, experienţa de a se bate mereu pentru primele locuri, pentru a promova în prima ligă.

Bătălia e departe de a se fi încheiat, mai sunt cinci partide, mai sunt 15 puncte puse în joc. Mai avem mult de muncă, dar suntem pe un drum bun şi am încredere în Miţă şi în băieţi că putem acumula punctele necesare pentru a ajunge în prima ligă", a spus Daniel Niculae, citat de Liga 2.ro.

Rapid este pe locul 2 în clsament, cu 43 de puncte, fiind la 3 puncte în spatele liderului FC U Craiova. 

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare