Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae, dur la adresa stranierilor români: ”Pleacă şi nu reuşesc. Nu mai avem jucători care să se transfere pe sume mari”

Daniel Niculae, dur la adresa stranierilor români: ”Pleacă şi nu reuşesc. Nu mai avem jucători care să se transfere pe sume mari”

Stranieri

Comentarii

În urma victoriei Rapidului cu Clinceni, Daniel Nicuale a vorbit despre echipa naţională şi stranierii români.

România era cândva printre cele mai de temut naţionale din afara elitei fotbalului mondial. Deşi selecţionata noastră nu a fost niciodată la nivelul Franţei sau Braziliei, Generaţia de Aur putea să se lupte de la egal la egal cu ţări de genul.

Însă, an de la an standardele fotbalului românesc au tot scăzut, iar în urmă a rămas un campionat fără fani, unde echipele aduc numai jucători liberi de contract, pentru a nu cheltui bani.

Liga 1 este plină de stranieri mediocri din ligile inferioare de prin Europa, iar fotbaliştii români ce pleacă în afară nu reuşesc să se impună, cu câteva excepţii.

Daniel Niculae a vorbit despre ce lipseşte cluburilor din Liga 1, jucătorilor români şi echipei naţionale pentru a reuşi să facă perfromanţă, aşa ca în anii 1990-2000.

Daniel Niculae, dur la adresa stranierilor români

Preşedintele Rapidului este de părere că problmele se trag dintr-o lipsă de educaţie acordată fotbaliştilor români, care îi lasă nepregătiţi pentru viaţa în fotbalul mare.

Eu îmi doresc să câştigăm şi să ducem steagul României acolo unde nu a mai fost demult. În ultimul timp, rezultatele au lăsat de dorit, atât la nivel de club, cât şi la nivel de naţională, cât şi la nivel de jucători care joacă în campionate puternice, care se impun în acele campionate.

Nu aţi văzut că nu mai avem jucători care să se transfere pe sume foarte mari şi cei care pleacă, din păcate sunt mulţi care nu reuşesc şi asta e o vină a sistemului, pentru că trebuie să îi educăm, iar educaţia începe de la copii si juniori. Să îi educăm să ajungă în fotbalul mare, să ajungă fotbalişti profesionişti.

Da, să ne calificăm, ne dorim cu toţii şi ţinem pumnii strânşi. Mirel a făcut o treabă foarte bună, eu îmi doresc să câştige aceste meciuri şi sper să rămână în continuare la naţională”, a declarat Daniel Niculae.

Afla mai multe despre: daniel niculae 

viewscnt
Articole similare