Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae, ironii la adresa autorităţilor: ”Le era teamă că aveam prea mulţi suporteri pe stadioane”

Daniel Niculae, ironii la adresa autorităţilor: ”Le era teamă că aveam prea mulţi suporteri pe stadioane”

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae a discutat recent despre dezamăgirea lui, în legătură cu continua interdicţie a fanilor pe stadioane. Legenda rapidistă nu s-a sfiit din a îşi prezenta părerea şi a criticat autorităţile pentru deciziile luate. Suporterii nu mai au voie pe stadion de aproape un an, iar fostul jucător de 38 de ani doreşte revenirea acestora cât mai repede, indiferent de numărul permis.

”Mi se pare destul de exagerată această nici nu ştiu cum să o numesc… (n.r. lipsă de asumare) Exact! Aşa se întâmplă când se schimbă partidele de la putere. De aceea nici nu se face nimic nicăieri. Cred că le era teamă că aveam prea mulţi suporteri pe stadioane. Erau mai mulţi în Liga 2. Mi se pare aberant să nu deschizi la 30-40% din capacitatea fiecărui stadion. Privezi oamenii de o bucurie. Sunt mulţi microbişti şi în weekend preferă să meargă să vadă un meci de fotbal.

Nu cred că s-ar putea păstra o disciplină. Dar eu chiar fac lobby pentru deschiderea stadioanelor, pentru că unii oameni sunt făcuţi pentru acest sport. Trăiesc pentru echipele pe care le iubesc”, a spus Daniel Niculae pentru ProSport Live.

Rezumat video Astra-Dinamo 2-0

Afla mai multe despre: rapid bucureştidaniel niculae 

viewscnt
Articole similare