Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Niculae îşi plânge fostul club după retrogradare: ”Locul Astrei e în Liga 1. Nu ştiu cum s-a ajuns acolo” | EXCLUSIV

Daniel Niculae îşi plânge fostul club după retrogradare: ”Locul Astrei e în Liga 1. Nu ştiu cum s-a ajuns acolo” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Daniel Niculae a discutat în exclusivitate, pentru Telekom Sport, despre drama trăită de Astra în acest sezon, încheiată cu o retrogradare mai mult decât neaşteptată.

Jucător la Astra pe final de carieriă, Daniel Niculae a fost şocat de retrogradare giurgiuvenilor în acest sezon. Echipa antrenată pe atunci de Neagoe începuse play-out-ul de pe a treia poziţia, dar a reuşit inexplicabil să termine pe penultima şi să retrogradeze direct.

Daniel Niculae îşi plânge fostul club după retrogradare

Scene după meciul final, cu Viitorul, când soarta Astrei a fost confirmată oficial, erau dramatice, jucătorii plângând după un sezon complet ratat pentru giurgiuveni. Fosta echipă din ploieşti va juza sezonul viitor în a doua divizie, pentru prima oară în ultimii 12 ani şi la doar cinci de când a câştigat titlul sub conducerea lui Marius Şumudică.

”E trist, îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat acolo, pentru că am nişte amintiri foarte frumoase, devenise o enclavă rapidistă clubul din Giurgiu. Sunt trist, pentru că am foarte mulţi prieteni acolo care au jucat, conducători, sper să o scoată la capăt şi să reajungă în prima ligă.

Pentru că locul Astrei nu e în Liga 2, sa fim serioşi, e în Liga 1. Au avut lot foarte bun, conducere foarte bună şi nu ştiu cum s-a ajuns acolo. Finala Cupei e un eveniment important pentru orice fotbalist şi toată lumea şi-ar dori să aibă în CV o Cupă a României.

E ultimul meci al sezonului, să salveze ceva nu ştiu, dar e un trofeu foarte important pentru orice club, indiferent de numele său”, a declarat Daniel Niculae, pentru Telekom Sport.

VIDEO | Jucătorii, în lacrimi la finalul partidei Viitorul - Astra 1-0

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiudaniel niculaeretrogradare astra 

viewscnt
Articole similare